Libnet.ro
UNICEF

18:45

Antrenorul Marius Sumudica a aratat din nou semne obscene catre fani. Tehnicianul risca inca o suspendare pentru gesturi jignitoare (FOTO)

B1 B1,
Antrenorul Marius Sumudica a aratat din nou semne obscene catre fani. Tehnicianul risca inca o suspendare pentru gesturi jignitoare (FOTO)

Antrenorul Marius Sumudica a fost prins din nou in off-side. La meciul castigat de Astra Giurgiu, cu ASA, scor 4-1, antrenorul le-a aratat gesturi obscene fanilor din spatele bancii de rezerve. Fie. continuă pe B1

Udrea, din nou in fata judecatorilor in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns marti dimineata la Instanta Suprema, intr-un nou termen in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fost trimis in judecata pentru luare de mita, abuz.

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus sambata, cu 5. 600 de semnaturi, candidatura pentru Primaria Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4, conform Mediafax.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat.

VIDEO Barcelona - Gijon 6-0/ Din nou pe prima pozitie

Barcelona a pierdut primul loc din Primera Division timp de cateva ore, perioada in care Real Madrid si Atletico cu o partida mai mult disputata) au trecut in fata catalanilor. Dupa victoria cu 6-0 in fata celor de la Gijon, echipa pregatita de Luis Enrique a revenit pe locul intai, cu trei etape inainte de finalul sezonului din Spania.

ISIS a lovit din nou. Un atac al teroristilor s-a soldat cu opt victime

Militanti afiliati gruparii Stat Islamic SI/ISIS) au comis sambata un atac contra unui punct de control din apropierea unei instalatii petroliere din estul Libiei, ucigand un membru al dispozitivului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )