Libnet.ro
UNICEF

18:30

Udrea, dupa intalnirea cu Basescu: Discutia a fost pozitiva si consistenta

Antena3 Antena3,
Udrea, dupa intalnirea cu Basescu: Discutia a fost pozitiva si consistenta

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, miercuri, dupa discutia de la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu, ca a fost o intalnire pozitiva si constructiva, dar ca seful statului va prezenta concluziile in. continuă pe Antena3

Elena Udrea dupa intalnirea cu Traian Basescu: Discutia a fost pozitiva si consistenta

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, si cu mai multi membri ai conducerii partidului.

Elena Udrea, dupa discutia cu Traian Basescu de la Cotroceni: intalnirea a fost pozitiva si consistenta

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, miercuri, dupa discutia de la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu, ca a fost o intalnire pozitiva si constructiva. Am fost la Cotroceni impreuna cu 13 colegi.

Elena Udrea, dupa discutiile cu Traian Basescu, la Cotroceni: A fost o intalnire pozitiva, concluziile le va prezenta presedintele. Nu am luat in calcul varianta Basescu - premier

Presedintele PMP, Elena Udrea, a caracterizat drept pozitiva intalnirea pe care a avut-o miercuri, la Palatul Cotroceni, cu seful statului, Traian Basescu, dar a precizat ca presedintele va prezenta concluziile acestor discutii.

Reactia lui Udrea, dupa demisia lui Diaconescu: Sunt pregatita sa-mi asum candidatura la Presedintie din partea PMP

Razboi in partidul lui Traian Basescu din care iese castigatoare, asa cum era de asteptat, preferata presedintelui, Elena Udrea, care s-a declarat pregatita sa il infunte pe Victor Ponta in cursa pentru.

Elena Udrea, dupa ce Diaconescu a anuntat ca va candida ca independent: Sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintie (VIDEO)

Presedintele PMP,Elena Udrea, a anuntat, luni, dupa ce CristianDiaconescu a spus ca se retrage dinPMP si ca va candida ca independent in cursa pentru prezidentiale, ca este pregatita sa.

Delia a pus capat unui concert din Botosani, dupa ce ar fi fost impuscata din public cu un pistol cu bile

Sfarsit neprevazut al unui concert pe care Delia Matache l-a sustinut la Flamanzi, in judetul Botosani: Cantareata ar fi parasit scena dupa ce ar fi fost impuscata din public cu un pistol cu bile.

Delia a pus capat unui concert din Botosani, dupa ce ar fi fost impuscata din public cu un pistol cu bile (VIDEO)

Sfarsit neprevazut al unui concert pe care Delia Matache l-a sustinut la Flamanzi, in judetul Botosani: Cantareata ar fi parasit scena dupa ce ar fi fost impuscata din public cu un pistol cu bile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )