Libnet.ro
UNICEF

08:00

Elena Udrea dupa intalnirea cu Traian Basescu: Discutia a fost pozitiva si consistenta

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea dupa intalnirea cu Traian Basescu: Discutia a fost pozitiva si consistenta

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, si cu mai multi membri ai conducerii partidului. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, dupa discutiile cu Traian Basescu, la Cotroceni: A fost o intalnire pozitiva, concluziile le va prezenta presedintele. Nu am luat in calcul varianta Basescu - premier

Presedintele PMP, Elena Udrea, a caracterizat drept pozitiva intalnirea pe care a avut-o miercuri, la Palatul Cotroceni, cu seful statului, Traian Basescu, dar a precizat ca presedintele va prezenta concluziile acestor discutii.

Udrea, dupa intalnirea cu Basescu: Discutia a fost pozitiva si consistenta

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, miercuri, dupa discutia de la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu, ca a fost o intalnire pozitiva si constructiva, dar ca seful statului va prezenta concluziile in.

Elena Udrea, dupa discutia cu Traian Basescu de la Cotroceni: intalnirea a fost pozitiva si consistenta

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, miercuri, dupa discutia de la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu, ca a fost o intalnire pozitiva si constructiva. Am fost la Cotroceni impreuna cu 13 colegi.

Elena Udrea, dupa ce Diaconescu a anuntat ca va candida ca independent: Sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintie (VIDEO)

Presedintele PMP,Elena Udrea, a anuntat, luni, dupa ce CristianDiaconescu a spus ca se retrage dinPMP si ca va candida ca independent in cursa pentru prezidentiale, ca este pregatita sa.

Elena a inmuiat inima lui Traian

Liderul PMP, Elena Udrea, l-a convins pe presedintele Traian Basescu sa fie alaturi de ea in campania pentru alegerile prezidentiale din toamna si nu de Cristian Diaconescu. Categoric o voi sustine!, a confirmat seful statului.

O intalnire intre presedintele Traian Basescu si Elena Udrea a avut loc la Cotroceni

UPDATE 18:18 intalnirea dintre Elena Udrea si presedintele Traian Basescu a luat final, potrivit B1 TV. Surse din cadrul Partidului Miscarea Populara spun ca presedintele Traian Basescu o va primi, miercuri,.

Elena Udrea, intalnire cu presedintele Traian Basescu pentru a-i cere sprijinul la prezidentiale

Elena Udrea se intalneste la aceasta ora cu Traian Basescu pentru a-l convinge sa o sustina in cursa prezidentiala. Udrea spune ca semnatura lui Basescu pe lista de sustinatori a lui Cristian Diaconescu nu.

Traian Basescu, in direct pe B1 TV: Categoric o voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca va sustine candidatul la Presedintie al PMP, respectiv Elena Udrea, dupa retragerea lui Cristian.

Traian Basescu: Categoric o voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca va sustine candidatul la Presedintie al PMP, respectiv Elena Udrea, dupa retragerea lui Cristian.

Theodor Berna, omul lui Traian Basescu, retinut intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala

Theodor Berna, omul lui Traian Basescu, a fost retinut intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala. Fost consilier ai lui Traian Basescu pe vremea cand acesta era primar al Capitalei, Theodor Berna a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )