Libnet.ro
UNICEF

01:05

Udrea: Victor Ponta si-a mutat biroul la MApN de frica

România Liberă România Liberă,
Udrea: Victor Ponta si-a mutat biroul la MApN de frica

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta si-a mutat biroul in sediul Ministerului Apararii de frica. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Victor Ponta si-a mutat biroul la MApN de frica si incearca sa para o victima

Liderul PMP Elena Udrea a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Bunaseara,Romania, difuzata de B1 TV, subiectul mutarii biroului premierului la Ministerul Apararii, spunand ca este un .

Victor Ponta s-a mutat in MApN: Pentru a evita alte inscenari, mi-am mutat biroul

Premierul Victor Ponta spune ca nu s-a intalnit cu seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, si nici nu a discutat cu acesta despre schimbari in politie, adaugand ca, pentru a evita alte.

Victor Ponta s-a mutat in MApN: Pentru a evita alte inscenari, mi-am mutat biroul

Premierul Victor Ponta spune ca nu s-a intalnit cu seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, si nici nu a discutat cu acesta despre schimbari in politie, adaugand ca, pentru a evita alte.

Ponta si-a mutat biroul la MApN, ca sa evite alte inscenari

Premierul Ponta spune ca nu s-a intalnit cu seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, si nici nu a discutat cu acesta despre schimbari in politie, adaugand ca, pentru a evita alte inscenari, si-a mutat biroul in sediul Ministerului Apararii, unde orice intrare este inregistrata ca intr-o unitate militara, conform Mediafax.

Victor Ponta: Mi-am mutat biroul in Ministerul Apararii, fiindca va fi mai bine securizat. Treaba cu Duicu a fost o inscenare si ma astept la mai multe inscenari pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca a fost o inscenare, motiv pentru care si-a mutat biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine pazit fiind in regim de unitate militara. De astazi de dimineata incepand, mi-am mutat biroul. L-am rugat pe dl Dusa, am un birou la Ministerul Apararii, a anuntat seful Executivului. Neoficial, informatia ca premierul isi va muta biroul la MApN a mai circulat si acum un an, dar motivul era altul. Atunci, surse au declarat pentru HotNews. ro ca intentia era justificata prin dorinta de a-si proteja imaginea de eventuale proteste.

Victor Ponta: Mi-am mutat biroul in Ministerul Apararii, fiindca va fi mai bine securizat. Treaba cu Duicu a fost o inscenare si ma astept la mai multe inscenari pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, invitat intr-o emisiune la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, a spus premierul. Seful Guvernului sustine ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca a fost o inscenare, motiv pentru care si-a mutat biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine securizat fiind in regim de unitate militara. Ma astept la mai multe inscenari facute de Traian Basescu si oamenii lui, a declarat Ponta.

Ponta si-a mutat biroul, dupa scandalul cu baronul Duicu: Va fi mai bine pazit la MaPN. Ma astept la mai multe inscenari

Premierul Victor Ponta a vorbit, la emisiunea Romania la raport, despre plangerea care va fi depusa impotriva presedintelui Traian Basescu, despre sansele ca USL sa se refaca, despre acuzatiile de trafic de influenta in cazul Duicu, dar si despre prezidentiabilii lansati de seful statului.

Duicu nu a fost la mine, iar eu mi-am mutat biroul la MApN

Premierul Victor Ponta a declarat ieri seara la un post TV ca nu s-a intalnit cu presedintele Consiliului Judetean CJ) Mehedinti, Adrian Duicu PSD), si nici nu a discutat cu acesta despre schimbari in politie, adaugand ca, pentru a evita alte inscenari, si-a mutat biroul in sediul Ministerului Apararii Nationale MApN), unde orice intrare este inregistrata ca intr-o unitate militara.

Victor Ponta: O sa-mi mut biroul in Ministerul Apararii, fiindca va fi mai bine securizat. Treaba cu Duicu a fost o inscenare si ma astept la mai multe inscenari pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, invitat intr-o emisiune la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, a spus premierul. Seful Guvernului sustine ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca a fost o inscenare, motiv pentru care vrea sa-si mute biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine pazit fiind in regim de unitate militara. Ma astept la mai multe inscenari facute de Traian Basescu si oamenii lui, a declarat Ponta. Avem o crestere economica de peste 3% pe primul trimestru. Romanii muncesc mai mult si mai bine.

Victor Ponta isi muta biroul din Guvern la Ministerul Apararii, invocand inscenarea in cazul Duicu. Zvonul despre intentia premierului a circulat si acum un an

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca a fost o inscenare, motiv pentru care si-a mutat biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine pazit fiind in regim de unitate militara. De astazi de dimineata incepand, mi-am mutat biroul. L-am rugat pe dl Dusa, am un birou la Ministerul Apararii, a anuntat seful Executivului. Neoficial, informatia ca premierul isi va muta biroul la MApN a mai circulat si acum un an, dar motivul era altul. Atunci, surse au declarat pentru HotNews. ro ca intentia era justificata prin dorinta de a-si proteja imaginea de eventuale proteste. Piata Victoriei este un loc traditional pentru mitingurile antiguvernamentale, in timp ce la sediul Ministerului Apararii mitingurile sunt imposibil de organizat din cauza amplasarii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )