Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE: Un plan de 500 de miliarde de euro, pentru cine si pentru ce?

Hotnews Hotnews,
 UE: Un plan de 500 de miliarde de euro, pentru cine si pentru ce?

Un pachet de asistenta sociala de peste 500 de miliarde de euro pentru state, intreprinderi si someri, dar si un viitor fond de stimulare. Banii anuntati nu vor fi cheltuiti automat, ci vor fi disponibili pentru statele care ii solicita, potrivit AFP. imprumuturile pot ajunge pana la 2% din PIB-ul tarii, de exemplu aproximativ 40 de miliarde de euro pentru Italia. Teoretic, beneficiarii MES trebuie sa implementeze reforme, care vor fi uneori dureroase. continuă pe Hotnews

AGENTIILE DE PRESA: Eurogrupul ar putea ajunge la un acord privind masuri de 500 de miliarde euro pentru sprijinirea economiei

Ministrii de Finante din zona euro Eurogrup) spera sa ajunga marti la un acord privind masuri de peste 500 de miliarde de euro pentru a sprijini redresarea economiei regiunii, afectata de pandemia de coronavirus COVID-19), desi negocierile au aratat diviziunile din blocul comunitar privind raspunsul la epidemie, transmite Reuters.

Eurogrupul ar putea ajunge la un acord privind masuri de 500 de miliarde euro pentru sprijinirea economiei

Ministrii de Finante din zona euro Eurogrup) spera sa ajunga marti la un acord privind masuri de peste 500 de miliarde de euro pentru a sprijini redresarea economiei regiunii, afectata de pandemia de coronavirus COVID-19), desi negocierile au aratat diviziunile din blocul comunitar privind raspunsul la epidemie, transmite Reuters.

SURSE: BCE vrea masuri in valoare de 1.500 miliarde de euro pentru a contracara criza coronavirusului

Banca Centrala Europeana BCE) le-a spus ministrilor de Finante din zona euro ca in acest an zona euro ar putea avea nevoie de masuri fiscale in valoare de 1. 500 miliarde euro pentru a contracara criza economica provocata de pandemia de COVID-19, au declarat o serie de oficiali pentru Reuters.

Guvernul promite un Program Operational de Sanatate de 4,1 miliarde de euro, pentru urmatorii sapte ani

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul PNL se angajeaza sa puna bazele primului Program Operational de Sanatate cu sprijin european de la momentul aderarii la UE. Este vorba de 4,1 miliarde de euro pentru sistemul romanesc de sanatate incepand cu urmatorul exercitiu financiar 2021-2027.

Ministrii de finante europeni au convenit asupra unui plan de salvare economica pe trei fronturi, in valoare de 500 de miliarde de euro

Dupa mai multe ore de negocieri, ministrii de finante ai celor 19 tari din zona euro au convenit asupra unui ajutor de 500 de miliarde de euro care sa devina disponibil imediat pentru relansarea economiei europene puternic afectate de pandemie, relateaza Deutsche Welle.

Planul de asistenta financiara adoptat de Eurogrup are valoarea de 500 de miliarde de euro

Planul de asistenta financiara adoptat joi seara de ministrii de Finante ai statelor din zona euro prevede alocarea a 500 de miliarde de euro. Linia de credit de urgenta va fi disponibila pana criza COVID-19 se va incheia, potrivit unui draft al intelegerii, relateaza Reuters.

Guvernul promite un Program Operational de Sanatate de 4,1 miliarde euro pentru constructia spitalelor regionale si dotarea la standarde UE

Guvernul PNL se angajeaza sa puna bazele primului Program Operational de Sanatate in valoare de 4,1 miliarde de euro, prin care se vor construi spitalele regionale si vor fi dotate spitalele la standarde UE, a transmis marti vicepremierul Raluca Turcan.

UE promite 15 de miliarde de euro pentru lupta tarilor vulnerabile din Africa impotriva COVID-19

Uniunea Europeana va garanta peste 15 miliarde de euro pentru a ajuta tarile cele mai vulnerabile in.

Ursula von der Leyen: UE va asigura peste 15 miliarde de euro pentru ajutorarea partenerilor nostri din toata lumea in lupta cu coronavirusul

Uniunea Europeana va crea un fond de peste 15 miliarde de euro pentru depasirea impasului provocat de pandemia de COVID-19, a anuntat Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene. Ursula von der Leyen .

CORONAVIRUS |O zi mare pentru solidaritatea europeana: ajutor de 500 de miliarde de euro pentru statele afectate de COVID-19

In contextul pandemiei de coronavirus si a crizei fara precedent, ce a avut un puternic impact negativ asupra economiei tarilor afectate, Ministrii de Finante din zona euro au luat o decizie fara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )