Libnet.ro
UNICEF

01:05

UEFA schimba ora meciurilor din Champions League

Online Sport Online Sport,
UEFA schimba ora meciurilor din Champions League

UEFA a anuntat schimbarea orei de incepere a meciurilor din Champions League incepand cu sezonul viitor al competitiei. continuă pe Online Sport

Neymar, entorsa si o fisura de metatarsian - Sanse minime sa joace impotriva Realului in optimile Champions League

Brazilianul Neymar, atacantul echipei Paris Saint-Germain, care a parasit terenul pe targa, duminica seara, in meciul de campionat cu Olympique Marseille 3-0), este incert pentru returul cu Real Madrid din optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, informeaza AFP.

Solicitare de amanare a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei din cauza vremii

Meciurile din sferturile de finala ale Cupei Romaniei ar putea fi amanate dupa ce echipele FCSB, Dinamo si Craiova au cerut Federatiei Romane de Fotbal acest lucru. Motivul sunt ninsorile abundente din intreaga.

Liga 1: Programul complet al meciurilor din play-off - CFR Cluj vs FCSB se va juca in etapa a doua

CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova, Astra Giurgiu, FC Viitorul si Poli Iasi sunt echipele care se vor lupta pentru titlul de campioana din Liga 1. CFR Cluj si FCSB, ocupantele primelor doua pozitii din clasament, se vor intalni in etapa a doua a play-off-ului 10-11 martie), pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Capul de afis al primei runde este duelul dintre FCSB si FC Viitorul, campioana en-titre. Intra in material pentru a vedea programul complet al partidelor din play-off-ul Ligii 1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )