Libnet.ro
UNICEF

09:30

Uitata in tara ei, apreciata de cei mai mari oameni din lume. Romanca ce a gasit cheia PIETREI FILOSOFALE

Antena3 Antena3,
Uitata in tara ei, apreciata de cei mai mari oameni din lume. Romanca ce a gasit cheia PIETREI FILOSOFALE

Pentru cei care lasa lucrurile neterminate si spun casi maine e o zi, povestea acestei romance poate sa le schimbe perceptia. Ea a trait in vremea in care nu multe femei razbeau intr-un sector. continuă pe Antena3

Angela Merkel cere celor mai mari economii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german,.

Cei mai productivi sani din lume - omologati in Cartea Recordurilor

Alicia Richman din Granbury, Texas, a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mult lapte matern donat. intre iunie 2011 si martie 2012, mama de 28 de ani a donat aproape 100 de litri de lapte matern, scrie.

Un jurnalist grec a fost arestat pentru dezvaluirea celor mai mari evazionisti ai tarii

Politia din Grecia l-a arestat pe unul dintre cei mai importanti jurnalisti din tara, dupa ce ziarul pe care-l detine, HotDoc, a pubicat asa numita Lista Lagarde, care contine identitatea a peste 2000 de.

TOP: cei mai bogati 10 oameni de pe Bursa

Averea celor mai bogati zece oameni de afaceri din Romania care detin si companii listate pe Bursa de la Bucuresti BVB) a depasit 2,6 miliarde euro in ultimul an, potrivit Topului Forbes 500 miliardari. Cine sunt acestia?.

Studiu: De teama unui faliment, doar 17 romani dintr-o suta ar demara o afacere. Cei mai multi si-ar deschide o alimentara

Doar 17. 5% dintre romani se gandesc la perspectiva initierii unei afaceri pe cont propriu in urmatoarele 6 luni. Procentul plaseaza tara noastra pe locul 56 din 59 de tari evaluate si pe ultimul loc in randul tarilor cu economie orientata pe eficienta, se arata intr-un studiu lansat marti de Fundatia Post Privatizare. Cifrele nu sunt surprinzatoare daca este sa luam in calcul faptul ca romanii sunt unii dintre cei mai tematori intreprinzatori mondiali. Aproape jumatate 45. 99%) din populatia adulta a Romaniei evita sa-si infiinteze o firma noua de teama unui esec financiar, spune Peter Barta, CEO FPP. Cei care s-ar incumeta in zona privata, si-ar deschide cel mai curand o alimentara. vezi in atasament studiul integral).

Germanii au primit cele mai mari cresteri salariale din ultimii patru ani

Germanii au avut in luna iulie cele mai mari cresteri salariale inregistrate in ultimii patru ani, in timp ce in alte state membre ale zonei euro au fost operate taieri de salarii si s-au desfiintat numeroase locuri de munca, informeaza sursele de presa.

Saracii nemti bogati. Germanii au primit cele mai mari cresteri salariale din ultimii patru ani

Germanii au avut in luna iulie cele mai mari cresteri salariale inregistrate in ultimii patru ani, in timp ce in alte state membre ale zonei euro au fost operate taieri de salarii si s-au desfiintat numeroase.

Agricultura a primit cei mai multi bani, la a doua rectificare bugetara

Executivul a aprobat, sambata, a doua rectificare bugetara din acest an, cei mai multi bani fiind alocati sectorului agricol.

Cea mai mare economie din lume lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma?

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Cea mai mare economie din lume, lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma? [UPDATE]

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )