Libnet.ro
UNICEF

18:45

ULTIMA ORA Antonie Solomon, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Antonie Solomon, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Fostul primar al Craiovei si actual senator PP-DD Antonie Solomon a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie Mita de la PIC, potrivit unei decizii luate joi de instanta suprema, aceeasi pedeapsa fiind dispusa in cazul omului de afaceri Cornel Penescu, transmite Mediafax. Decizia nu este definitiva; ea poate fi atacata cu recurs. Stire in curs de actualizare. continuă pe Hotnews

VIDEO Antonie Solomon, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Fostul primar al Craiovei si actual senator PP-DD Antonie Solomon a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie Mita de la PIC, potrivit unei decizii luate joi de instanta suprema, aceeasi pedeapsa fiind dispusa in cazul omului de afaceri Cornel Penescu, transmite Mediafax. Decizia nu este definitiva; ea poate fi atacata cu recurs.

Dosarul Mita de la PIC: Antonie Solomon, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul primar al Craiovei a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru luare de mita. Acesta a petrecut deja 6 luni in arest preventiv in 2010, in momentul in care a fost pus sub acuzare.

Antonie Solomon, condamnat la TREI ani de iNCHISOARE. Decizia nu este definitiva.

Fostul primar al Craiovei si actual parlamentar PPDD, Antonie Solomon, a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare pentru luare de mita, transmite Realitatea TV. Decizia a fost luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ea nu este definitiva. Antonie Solomon ar fi primit mita in valoare de 50. 000 de euro de la Cornel Penescu pentru a-i elibera acestuia o autorizatie de constructie pentru un nou magazin in Craiova. Antonie Solomon a fost trimis in judecata in 2010. In curs de .

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie, potrivit unei decizii luate joi de instanta suprema, aceeasi pedeapsa fiind dispusa in.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare: Decizia nu este definitiva

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie, potrivit unei decizii luate de ICCJ. Decizia nu este definitiva, ea putand fi.

Antonie Solomon, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie, potrivit unei decizii luate azi de instanta suprema.

Vasluian condamnat la opt ani de inchisoare dupa ce a violat o tanara cu handicap

Un barbat in varsta de 41 de ani, din localitatea vasluiana Bradesti, a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru viol, dupa ce a abuzat sexual o tanara cu handicap.

Surse: Conducerea PP-DD va cere excluderea lui Antonie Solomon din partid

Conducerea PP-DD va cere excluderea din partid a fostului primar al Craiovei Antonie Solomon, potrivit unor surse citate de B1 TV. Antonie Solomon a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu executare, sub.

Dosarul Mita de la PIC. Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon si Cornel Penescu afla joi sentinta din acest dosar

Curtea Suprema se pronunta, joi, in dosarul Mita de la PIC, in care senatorul PP-DD Antonie Solomon, fost primar al orasului Craiova, si omul de afaceri Cornel Penescu sunt acuzati de fapte de coruptie.

Dosarul Mita de la PIC. Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon si Cornel Penescu afla joi sentinta din acest dosar

Antonie Solomon a fost trimis in judecata de procurorii DNA pe data de 19 martie 2010. Fostul primar al Craiovei este acuzat de luare de mita in forma continuata si fals intelectual savarsit in legatura directa cu o infractiune de coruptie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )