Libnet.ro
UNICEF

21:15

ULTIMA ORA! Gheorghe Dinca RISCA sa MOARA in arest! Se simte RAU, iar medicii au confirmat ca are GRAVE PROBLEME CARDIACE

B1 B1,
ULTIMA ORA! Gheorghe Dinca RISCA sa MOARA in arest! Se simte RAU, iar medicii au confirmat ca are GRAVE PROBLEME CARDIACE

Gheorghe Dinca a acuzattot felul de probleme de sanatate de cand se afla ininchisoare. continuă pe B1

Fiul lui Gheorghe Dinca a fost acuzat in trecut de viol. Cum l-ar fi salvat atunci monstrul de la Caracal

Dupa ce fiul lui Dinca a revenit in prim-plan din cauza agresiunilor sale catre cativa jurnalisti, alte acuzatii extrem de grave i se aduc. Acesta ar fi fost implicat in trecut intr-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scapat de inchisoare ar fi fost chiar Gheorghe Dinca. Fiul lui Dinca, acuzat de viol .

Gestul pe care l-a facut Gheorghe Dinca dupa gratii, in memoria victimelor sale. Ceilalti detinuti s-au uitat mirati

Gheorghe Dinca a facut un gest incredibil din spatele gratiilor. Acesta a reusit sa-si socheze colegii de celula printr-un simplu lucru. Ce a facut principalul suspect din cazul Caracal in memoria victimelor sale? Gestul pe care l-a facut Dinca in memoria victimelor sale Gheorghe Dinca a declarat in fata anchetatorilor ca isi doreste sa faca .

Cazul Caracal. Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o

Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu? Gheorghe Dinca a sustinut ca a omorat-o, dand si detalii despre ce a facut cu trupul ei, dar autoritatile sunt de alta parere. Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o Gheorghe Dinca a dezvaluit in detaliu ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Ucigasul a cedat si a scris .

Imagini incredibile cu Gheorghe Dinca. Cum arata monstrul din Caracal in ziua nuntii

Viata lui Gheorghe Dinca pare ca se rescrie in ochii celor pe care vara aceasta i-a inspaimantat cu tragicicele evenimente din Caracal pentru care se face vinovat. Cum arata acesta in ziua nuntii si la scurt timp dupa ce a devenit tata? Imagini cu Gheorghe Dinca din ziua nuntii Cu toate ca pana acum Dinca .

Cazul Caracal. Coincidenta bizara care le leaga pe Alexandra si Luiza. Ce au in comun victimele lui Gheorghe Dinca

O coincidenta foarte bizara le leaga pe cele doua victime ale presupusului criminal din Caracal. Desi Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza Melencu, de 18 ani, si pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe site-ul oficial al Politiei Romane, cele doua adolescente figureaza doar ca disparute. Informatiile oferite in mod eronat cetatenilor .

Cazul Caracal. Ce spune Politia Romana despre Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult. Politia Romana o da disparuta pe Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o. Pe pagina de internet a Politiei se precizeaza faptul ca tanara a plecat voluntar de acasa in data de 24 iulie 2019 si nu a mai revenit. Cazul Caracal. Politia Romana .

Ce pedeapsa primeste fiul lui Gheorghe Dinca, dupa ce a batut mai multi jurnalisti. Este oficial

Fiul presupusului criminal de la Caracal este urmarit penal, dupa ce a batut cativa jurnalisti. Politia Capitalei anuntase ca Daniel Dinca a fost dat in urmarire generala, in urma agresiunilor sale, fiind reclamat de mai multi membri ai presei, pe data de 17 decembrie. Ce pedeapsa primeste fiul lui Gheorghe Dinca, dupa ce a batut .

Fiul lui Gheorghe DINCA, pus sub control judiciar dupa ce a BATUT JURNALISTII (VIDEO)

Fiul lui Gheorghe Dinca va fi cercetat sub control judiciar. Daniel Dinca a fost audiat astazi la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5. Acesta a dat explicatii dupa ce a batut doi jurnalisti si a.

Fiul lui Gheorghe Dinca, urmarit penal dupa atacul asupra jurnalistilor

Daniel Dinca, fiul presupusului criminal de la Caracal, este urmarit penal dupa ce a atacat jurnalisti in fata sediului CNA. Fiul lui Gheorghe Dinca este acuzat de lovire si alte violente, iar pe numele sau procurorii au impus control judiciar pentru nu mai putin de 60 de zile.

Fiul bataus al lui Gheorghe Dinca, urmarit penal

Fiul lui Gheorghe Dinca este urmarit penal dupa ce a batut jurnalistii in fata sediului CNA. Daniel Dinca este acuzat de lovire sau alte violente, iar pe numele sau procurorii au impus control judiciar pentru nu mai putin 60 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )