Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ultima ora! Raspunsul lui Raed Arafat la acuzatiile fostului presedinte: Domnul Traian Basescu dezinformeaza populatia

Playtech Playtech,
Ultima ora! Raspunsul lui Raed Arafat la acuzatiile fostului presedinte: Domnul Traian Basescu dezinformeaza populatia

In urma deceselor aparute la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, din Timisoara, autoritatile nu contenesc in a descoperi adevaratii vinovati. Pentru a se intampla acest lucru, acuzatiile curg lant, lasand loc de interpretari subiective. Traian Basescu, acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat Divergentele intre seful DSU si fostul presedinte al Romaniei exista de . continuă pe Playtech

Ultima ora. Reactia neasteptata a lui Raed Arafat dupa ce secretarul general al Guvernului a anunat ca nu mai sunt paturi la ATI

Raed Arafat a venit marti seara cu explicatii suplimentare privind situatia paturilor din ATI. in urma cu cateva ore, secretarul general al Guvernului a declarat ca nu mai exista paturi disponibile pentru a primi pacientii in stare grava. Dupa aceasta afirmatie, seful DSU a venit cu un raspuns imbucurator, dar neprevazut. Raed Arafat, balbaieli in .

Raed Arafat, o noua veste proasta despre perioada Craciunului si a Revelionului: Nu vor fi sarbatori ca altadata

Seful DSU, Raed Arafat a abordat in cursul zilei de marti mai multe probleme legate de pandemia de COVID-19. Printre acestea s-a numarat si modul in care romanii vor alege sa petreaca sarbatorile de iarna. in ciuda tuturor restrictiilor impuse de autoritati, Raed Arafat avertizeaza asupra pericolelor care pandesc fiecare casa. Ce masuri de restrictie .

Raed Arafat, vestea trista a momentului. Ce ii asteapta pe romani peste cateva zile: Asta scrie si in hotararea de Guvern

Seful DSU, Raed Arafat, a vorbit de curand despre situatia disperata a Romaniei, cat si despre masurile care vor fi adoptate daca cifrele din anchetele epidemiologice nu scad. Din pacate, romanii se afla cu un picior in prapastie, analizand la rece contextul actual al sistemului medical. Autoritatile vor fi obligate sa ia masuri suplimentare Raed .

Raed Arafat rupe tacerea. De ce a fost restrictionata, de fapt, circulatia in timpul noptii

Raed Arafat a explicat in cursul serii de duminica despre noile masuri care se vor intra in vigoare incepand de astazi. Seful DSU a mentionat in mod special despre interdictia de a circula noaptea si despre categoria de persoane care a influentat aceasta decizie. Ce pericole existau in timpul noptii Raed Arafat a vorbit in .

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Raed Arafat. Ce semnal de alarma a lansat fostul presedinte al Romaniei

Criza acuta prin care trece Romania in acest moment este una fara precedent. Autoritatile par a nu mai face fata, iar politicienii critica din ce in ce mai dur deciziile acestora. Traian Basescu critica dur structurile implicate in actuala criza. Printre cei vizati de fostul presedinte este si Raed Arafat, Secretarul de Stat din Ministerul .

Raed Arafat anunta ca ISU ar putea recruta absolventi de medicina, ca voluntari, pentru a ajuta la ingrijirea pacientilor COVID

Raed Arafat a anutat, joi seara, in cadrul unei conferinte, ca ia in calcul masura de a recruta volunatari din randul absolventilor de medicina, pentru suplimentarea persoanlului medical in conditiile.

Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile, incepand de sambata. Raed Arafat: Nu sunt prevazute restrictii noi S-a considerat ca e necesara o luna pentru a vedea un impact real al masurilor luate (DOCUMENT)

Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile pe intreg teritoriul national al Romaniei, incepand de sambata, 14 noiembrie. in sedinta de Guvern de joi, secretarul de stat Raed Arafat, seful.

Raed Arafat: La noi orice regula este contestata automat si asta reduce impactul

Raed Arafat este convins ca fara masurile restrictive impuse la nivel national nu poate fi redusa tr.

Cum vor fi Craciunul si Revelionul in acest an. Raed Arafat a spus ce restrictii ar putea fi luate

Raed Arafat a vorbit, marti, despre masurile de restrictie care vor fi in vigoare in timpul sarbatorilor de iarna. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta sustine ca in niciun caz nu vom avea o sarbatoare similara cu cea din 2019.

Raed Arafat: Orice regula este contestata automat de pe mai multe paliere si asta reduce impactul acestor masuri, uneori Masurile au nevoie de timp sa produca efect

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a facut un apel la respectarea regulilor de protectie sanitara, pe fondul noilor restrictii din tara. Orice regula este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )