Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Romania sustine Albania pentru aderarea la UE

România Liberă România Liberă,
Basescu: Romania sustine Albania pentru aderarea la UE

Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa summit-ul SEECP de la Bucuresti, ca Romania sustine Albania pentru aderarea in Uniunea Europeana. Seful statului a mai spus ca Republica Moldova a fost vedeta summitului si ca aceasta tara va semna vineri acordul de asociere cu UE. continuă pe România Liberă

Basescu: Romania va sustine aderarea Albaniei la UE

Traian Basescu a declarat, miercuri, la finalul summit-ului sefilor de stat si de guvern din statele participante la Procesul de Cooperare din Europa de Sud-Est SEECP), ca Romania va sustine Albania pentru inceperea negocierilor de aderare la UE.

Basescu: Cer scuze romanilor pentru arestarea fratelui meu. Nu mi-as fi dorit-o niciodata. imi voi duce mandatul pana in ultima zi

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni dupa-amiaza, ca regreta arestarea fratelui sau pentru trafic de influenta, insa considera ca nu exista niciun motiv sa demisioneze din functia de presedinte.

Sotia lui Mircea Basescu isi cere scuze pentru situatia creata de scandalul cu familia Bercea

Sotia lui Mircea Basescu i-a cerut scuze cumnatei sale pentru situatia creata de scandalul cu familia Bercea. Doinita Basescu regreta faptul ca nu a reusit sa se ridice la rangul si demnitatea.

Tribunalul Bucuresti: Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au facut publica motivarea arestarii preventive a lui Mircea Basescu, relateazaB1 TV. Astfel, Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele. Totodata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )