Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ultimul Craciun la Casa Alba. Melania Trump a facut pregatirile (VIDEO)

B1 B1,
Ultimul Craciun la Casa Alba. Melania Trump a facut pregatirile (VIDEO)

Melania Trump petrece ultimul Craciun la Casa Alba, dupa ce Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii. Astfel, sotia lui Donald Trump a decorat pentru ultima data resedinta de. continuă pe B1

Craciun la Casa Alba: Melania Trump trece peste groaza fata de traditie VIDEO

Melania Trump, inca prima doamna a SUA, a abandonat experimentele legate de Craciun si a trecut la o abordare ceva mai cuminte. Asa se face ca anul acesta, inainte de despartire, Casa Alba nu mai este plina de brazi de un rosu sangeriu desprinsi parca din Povestea Slujitoarei.

Casa Alba, decorata de Melania Trump, pentru ultima oara ca prima-doamna

Melania Trump a impodobit Casa Alba pentru sarbatori pentru ultima oara in calitate de prima doamna a Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden numeste o echipa de comunicare exclusiv feminina la Casa Alba

Presedintele ales Joe Biden a numit duminica membri importanti din cercul de consilieri si ai echipei sale de campanie in posturile de comunicare de la Casa Alba, o echipa care va fi exclusiv feminina, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Biden si-a anuntat echipa de comunicare de la Casa Alba. Este formata exclusiv din femei

Joe Biden, presedintele-ales al Statelor Unite, a anuntat duminica principalele figuri care vor face parte din echipa sa de comunicare de la Casa Alba, aceasta urmand sa fie formata exclusiv din femei, scrie presa internationala.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )