Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ultimul interviu dat de Corneliu Vadim Tudor a fost pentru Antena 1

Antena3 Antena3,
Ultimul interviu dat de Corneliu Vadim Tudor a fost pentru Antena 1

Ultimul interviu al lui Corneliu Vadim Tudor a fost acordat reporterilor de la Antena 1, in urma cu doar doua zile. Vadim Tudor vorbea atunci despre situatia fiicei lui Tudor Arghezi, Mitzura si il critica pe. continuă pe Antena3

A murit Corneliu Vadim Tudor. Regrete pentru tribunul PRM: Ar fi putut face politica la alt nivel fata de ceilalti, daca i s-ar fi dat sansa

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Laurentiu Marin a fost in anii 2000 cel mai tanar consilier judetean al Constantei, din partea PRM, la numai 23 de ani.

Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitatile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune si cu mai putin bune. Condoleante familiei!

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a scris un mesaj pe blogul personal in care sustine ca a aflat cu tristete vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor si transmite condoleante familiei indoliate. Am.

Ultimele versuri ale lui Corneliu Vadim Tudor au fost despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

Ultimul mesaj de pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor

Dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, pe pagina lui de Facebook, a fost reactualizata o postare din sapte septembrie, cand fondatorul PRM a postat o poezie intitulata Ultima cafea.

A murit Corneliu Vadim Tudor. A avut Tribunul o premonitie? Ultimul sau poem publicat: Hai, Moarte, sa bem o cafea!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau.

Andrei Tinu, despre moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor: S-a stins ultimul Luceafar al Nationalismului Romanesc (FOTO)

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, a scris luni pe pagina sa de Facebook, dupa moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor, ca s-a asternut un intuneric rece si gol. S-a stins ultimul Luceafar.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )