Libnet.ro
UNICEF

19:45

ULTIMUL mesaj postat de Elena Udrea, azi pe Facebook: Ar fi corect sa nu mai vedem asta

Antena3 Antena3,
ULTIMUL mesaj postat de Elena Udrea, azi pe Facebook: Ar fi corect sa nu mai vedem asta

Aflata in arest la domiciliu, Elena Udrea se bucura de privilegiile une astfel de decizii, asa ca are timp berechet de a scrie mesaje pe Facebook. Iata cum arata ultimul mesaj, postat astazi:Ieri, in sedinta. continuă pe Antena3

FOTO. Care a fost primul mesaj pe care l-a scris Elena Udrea pe Facebook dupa eliberarea din arestul preventiv

La cateva ore dupa eliberarea din Arestul Politiei Capitalei echipa Elenei Udrea a scris, pe contul de Facebook al fostului ministru, ca le multumeste tuturor celor care au sustinut-o si i-au fost alaturi in ultima perioada.

FOTO. Ce precizari face Elena Udrea in privinta recursului la arestul la domiciliu

In nou mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Elena Udrea scrie ca avocatii sai au cerut judecatorului de drepturi si libertati de la inalte Curte de Casatie si Justitie sa ii permita sa mearga luni la Camera Deputatilor.

FOTO. Elena Udrea vrea ca interdictiile impuse acuzatilor sa se aplice si procurorilor

Intr-un nou mesaj postat pe contul sau de Facebook, deputatul Elena Udrea si-a exprimat parerea propusa, joi, de un membru al Consilului Superior al Magistraturii referitor la persoana aflata sub control judiciar care nu ar trebui sa aiba voie sa comunice public despre cauza in care este acuzat.

Elena Udrea le-a trimis un mesaj jurnalistilor Cristoiu si Striblea, despre denuntul impotriva lui Coldea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, un sms celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva sefului.

Elena Udrea, in arest la domiciliu: este asteptata azi la DNA pentru a sustine denuntul facut impotriva sefului SRI Florian Coldea

Elena Udrea este asteptata, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da lamuriri in legatura cu denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva sefului SRI Florian Coldea.

Elena Udrea solicita permisiunea de a fi prezenta in plenul Camerei Deputatilor. iCCJ judeca cererea sambata (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, prin intermediul paginii de Facebook, ca a cerut permisiunea procurorilor de a fi prezenta in plenul Camerei Deputatilor la sedinta in care se va vota noua solicitare a DNA privind.

Elena Udrea, despre propunerea lui Gheorghe Muscalu de la CSM: Sunt total de acord, dar aceeasi interdictie trebuie sa o aiba si acuzatorul

Elena Udrea a reactionat, pe contul sau de Facebook, solicitarea procurorului CSM Gheorghe Muscalu de a interzice declaratiile publice referitoare la o ancheta in desfasurare. Ieri, in sedinta CSM, a fost.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi ales de Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Elena Udrea, pusa sub arest la domiciliu

ACTUALIZARE 21:24 Udrea, citata la DNA pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul impotriva lui Coldea Elena Udrea este citata la DNA, maine, la ora ora 9:30, pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva sefului SRI Florian Coldea, a anuntat avocatul ei, Marius Striblea, potrivit surselor din presa. Anuntul a fost facut dupa iesirea Elenei Udrea din arest. * Udrea, la iesirea din arest: Probabil ca voi merge maine in Parlament ----------- Elena Udrea a fost plasata in arest la domiciliu, potrivit deciziei definitive a inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), care a judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie in dosarul Microsoft, potrivit surselor judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )