Libnet.ro
UNICEF

05:15

Una din cele mai urate boli, care omoara anual milioane de oameni, poate fi invinsa. Vezi descoperirea oamenilor de stiinta

Antena3 Antena3,
Una din cele mai urate boli, care omoara anual milioane de oameni, poate fi invinsa. Vezi descoperirea oamenilor de stiinta

Rezultatele unui studiu realizat de specialistii Universitatii Stanford arata ca diabetul de tip 1 poate fi invins, daca sistemul imunitar al pacientului este invatat sa nu-i mai atace organismul. Pentru ca, explica. continuă pe Antena3

Accesul la finantare - una dintre cele mai urgente probleme cu care se confrunta IMM-urile din Europa

Intreprinderile din Europa vor avea acces mult mai usor la finantari, odata cu extinderea de catre Comisia Europeana a portalului unic dedicat finantarilor UE, care va include fondurile structurale ale UE, si anume Fondul european de dezvoltare regionala FEDER) si Fondul social european FSE).

Papa Francisc a infiintat o comisie care sa ancheteze activitatea Bancii Vaticanului

O comisie de ancheta a fost infiintata de la Papa Francisc, cu scopul de a verifica activitatea Bancii Vaticanului. Institutia, una din cele mai misterioase banci din lumea, a fost implicata recent in mai.

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

Care sunt cele mai frecvente greseli de alimentatie.

Cele mai frecvente greseli de alimentatie sunt excesul de calorii, consumul crescut de grasimi saturate carnuri procesate, unt, branza) si cele de tip trans alimente prajite, produse de patiserie, margarina), excesul de dulciuri, aportul crescut de sare si consumul abuziv de alcool. Toate aceste greseli creaza un dezechilibru caloric si nutritiv in organism, ceea ce conduce la o serie de boli cronice grave: boli cardiovasculare si cerebrovasculare, diabet zaharat, obezitate, dislipidemii .

Asistam la o PREMIERA la nivel planetar. Stam in fata unui record care s-a intamplat de 8 ori in ultimul secol

Vestile rele nu raman in urma, oamenii de stiinta anuntand temperaturi record pentru luna mai a acestui ani, fiind una din cele mai calduroase perioade din ultimii 134 de ani. Dupa 1998 si 2005, aceasta este.

Vacanta in Sicilia: Top 5 cele mai luxoase vile de inchiriat!

Sicilia este o destinatie de vacanta extrem de ofertanta, punand la dispozitia turistilor un izvor nesecat de secrete care abia asteapta sa fie descoperite. In caz ca ti-ai propus ca in viitor sa bifezi o vacanta in Sicilia si planuiesti sa renunti la clasicele hoteluri in favoarea unei case pe care sa o inchiriezi doar pentru tine si familia ori prietenii tai, ADPM iti spune care sunt cele mai luxoase vile din Sicilia. Continue reading .

Cele mai importante lectii pe care le vei afla vreodata despre piata FOREX.

Iti place sau nu, esti expus Riscului Valutar. Orice activ este denominat intr-o valuta, oricare ar fi aceea. De exemplu, considera cazul unui roman. Chiar daca portofoliul sau economiile au performat bine in lei romanesti RON), in ultimii ani imaginea este mai putin roz impotriva celorlalte valute majore, precum Euro, Dolarul, Francul, sau impotriva marfurilor. Pentru ca toti utilizam produse importate, puterea de cumparare este afectata daca activele sau economiile sunt mentinute intr-o .

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

Dan Sova: Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara

Conform lui Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara, motiv pentru care anii care urmeaza vor fi luate in calcul pentru reabilitari.

FOTO. Cele mai frumoase locuri abandonate din lume.

Insulele Fiji, Parcul National Fiordland, Rio de Janeiro, Delta Okavango din Botswana, orasul francez Bordeaux sunt cateva dintre destinatiile pe care mari publicatii precum Forbes le considera drept cele mai frumoase locuri din lume. Exista, insa, si alte destinatii, din diferite colturi ale lumii, care nu beneficiaza de suficient de multa promovare si pe care turistii nu se inghesuie sa le viziteze. Sunt locuri abandonate, unele perfect conservate, altele simple ruine, dar care ascund, cel .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )