Libnet.ro
UNICEF

20:00

Una dintre cele mai aglomerate statii de metrou din Londra, evuacuata dupa explozia unei tigari electronice

Hotnews Hotnews,
 Una dintre cele mai aglomerate statii de metrou din Londra, evuacuata dupa explozia unei tigari electronice

Politia britanica a evacuat marti seara statia de metrou Eurston, din Londra, dupa o explozie de mici dimensiuni, probabil provocata de o tigara electronica aflata intr-o geanta. Statia a fost inchisa, iar zeci de ofiteri inarmati au fost trimisi la fata locului, relateaza Reuters, citata de News. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO Una dintre cele mai aglomerate statii de metrou din Londra, evacuata dupa explozia unei tigari electronice

Politia britanica a evacuat marti seara statia de metrou Eurston, din Londra, dupa o explozie de mici dimensiuni, probabil provocata de o tigara electronica aflata intr-o geanta. Statia a fost inchisa, iar zeci de ofiteri inarmati au fost trimisi la fata locului, relateaza Reuters.

Cum arata astazi, la 47 de ani, Claudia Schiffer? in tinerete era una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar timpul nu iarta

Este unul dintre supermodelele originale, care si-au atins apogeul in anii 90. Astazi, aceasta frumusete care domina odata podiumurile de prezentare a modei, alaturi de Cindy Crawford si Naomi Campbell, a ajuns la 47 de ani si arata cu 20 de ani mai tanara.

Cum arata Claudia Schiffer la 47 de ani? in tinerete, era una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar timpul nu iarta

Este unul dintre supermodelele originale, care si-au atins apogeul in anii 90. Astazi, aceasta frumusete care domina odata podiumurile de prezentare a modei, alaturi de Cindy Crawford si Naomi Campbell, a ajuns la 47 de ani si arata cu 20 de ani mai tanara.

Ce gadget-uri se vor lansa la IFA Berlin, una dintre cele mai mari conferinte de tehnologie din lume

IFA Berlin incepe in doar cateva zile, iar capitala Germaniei va deveni polul central al industrei tehnologiei. Ce lansari sunt asteptate in acest an.

Cea mai mare banca privata din Rusia va fi preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie. Cea mai mare banca privata din.

Cea mai mare banca privata din Rusia preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie, care in ultimele luni a fost afectata de o diminuare dramatica a depozitelor ca urmare a ingrijorarilor cu privire la calitatea portofoliului sau, informeaza Reuters, citata de Agerpres. Intr-un comunicat de presa, Banca Centrala a Rusiei a informat ca va deveni actionar major la Bank Otkritie, a saptea mare banca din Rusia in functie de active, utilizand un fond dedicat curatarii bilanturilor bancilor care au cumulat imprumuturi toxice.

Unul dintre cele mai cunoscute refugii din muntii Fagaras a fost devastat. Ciobanii au taiat oi in el

Refugiul montan din Fereastra Mica a Sambetei muntii Fagaras) a fost devastat, ciobanii taind in el oi, arata o postare de pe Facebook a Salvamont Nucsoara. Intamplarea a fost confirmata si de alti montaniarzi are au vizitat locul. Refugiul se gaseste intre varful Slanina si varful estic al Galasescului Mic, la 2. 200 metri altitudine, pe un traseu de creasta foarte popular.

Coreea de Nord vrea sa atraga turisti straini pentru ca este mai sigur decat o plimbare de seara in Londra

Coreea de Nord vrea sa atraga turisti straini carora le promite ca vor descoperi una dintre cele mai putin exploatate turistic tari din lume, unde este mai sigur decat o plimbare de seara in Londra, informeaza Reuters.

Gigantul General Electric isi consolideaza prezenta in Romania si pregateste angajari in noul centru de servicii software de la Bucuresti: 40% din solutiile lansate in tara noastra ajung in toate colturile lumii

General Electric, una dintre cele mai mari corporatii globale, specializate in solutii si sisteme electrice destinate activitatilor din domenii variate, a inaugurat noul sediul al centrului de software din Bucuresti, in care lucreaza circa 130 de.

Cutremur la o echipa din Liga I: Se pregateste plecarea celui de al 4-lea jucator, iar antrenorul e la un pas de demisie

Se zdruncina una dintre cele mai performante echipe din Liga I. Astra Giurgiu se confrunta cu plecari masive de la lot, iar antrenorul pare sa cedeze si el. Potrivit gsp. ro, Andrei Pitian, Viorel Nicoara si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )