Libnet.ro
UNICEF

05:45

Una dintre cele mai bune interpretari ale spectaculosului Reqviem de Verdi, cu dirijorul Antonio Pappano, un superman la muzicii la pupitru, in Festivalul Enescu

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai bune interpretari ale spectaculosului Reqviem de Verdi, cu dirijorul Antonio Pappano, un superman la muzicii la pupitru, in Festivalul Enescu

Antonio Pappano, un dirijor aflat in top zece cei mai bine cotati muzicieni ai lumii, director muzical al celebrei Royal Opera House din Covent Garden, unde a inregistrat inclusiv cu soprana Angela Gheorghiu, va. continuă pe Antena3

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, va fi scoasa la vanzare

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, care dateaza de peste 100 de ani, va fi scoasa la vanzare. Decizia ii apartine ministrului britanic al Apararii, hotarat sa vanda.

CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

Romanul Codul lui Da Vinci a devenit unul dintre cele mai citite romane ale lumii, cu vanzari mondiale de peste 82 de milioane de exemplare, iar Dan Brown autorul care a reusit sa schimbe conceptia despre tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial. Subiectele controversate pe care Dan Brown le-a propus in romanul Codul lui Da Vinci au dus la o mediatizare fara precedent, facand din roman o lectura obligatorie. Nelson DeMille a declarat dupa citirea .

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

FOTO VIDEO Cum foloseste National Geographic drone si roboti pentru cele mai bune imagini cu leii din Africa

National Geographic ramane un nume de referinta in ceea ce priveste fotografiile realizate in salbaticie, printre cele mai mari sau sangeroase animale. Acum, fotografii celebrei publicatii se folosesc de drone si roboti pentru a ajunge cat mai aproape de subiectul lor si pentru a captura intr-un aparat foto momente memorabile si spectaculoase.

Fructele colorate sunt cele mai bune

Piersicile, caisele, afinele, murele, pepenele galben si cel rosu sunt doar cateva dintre deliciile care nu trebuie sa-ti lipseasca din meniul zilnic, pentru ca au vitamine, minerale, antioxidanti si incetinesc procesul de imbatranire.

Serena Williams, dupa ce a invins-o pe Sorana: Sorana este una dintre cele mai dragute fete din circuit si are un viitor stralucitor

Sportiva americana Serena Williams, numarul unu WTA, a imbratisat-o pe Sorana Cirstea dupa finala turneului de la Toronto, duminica seara, si i-a spus romancei sa nu fie trista, precizand ca e foarte tanara si o jucatoare foarte buna, informeaza wtatennis. com.

Cele mai bune uleiuri esentiale pentru aceasta vara

Uleiurile esentiale ne pot ajuta sa depasim, fara eforturi, majoritatea problemelor cu care ne confruntam, in mod obisnuit, vara. De la enervantii tantari, pana la senzatia de picioare grele si insomnii, toate pot fi indepartate cu ajutorul aromaterapiei, spun specialistii.

Utile: Cele mai bune exercitii pentru tonifierea muschilor fesieri; Mici greseli in dieta ta pe care le faci dupa-amiaza; Prin exercitii, mintea umana poate atinge imposibilul; Cafeaua neagra te scapa de vanatai

Cum se congeleaza corect alimentele. Rolul congelarii este acela de a conserva o perioada indelungata alimentele. Pentru a incetini activitatea. Superalimente pentru mama si bebe. Toata lumea stie ca, pentru a aduce pe lume un bebelus de nota zece si pentru a pastra intacta.

Cele mai importante intrebari ale mamicilor despre alaptare

Alaptarea are un rol esential in buna crestere si dezvoltare a bebelusului. Desi multe femei opteaza pentru formula cu lapte praf, majoritatea mamicilor intuiesc binele puiului lor si opteaza pentru alaptarea micutului.

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )