Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti, retinuta de DIICOT

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti, retinuta de DIICOT

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti a fost retinuta de DIICOT. Violeta Oancea este acuzata ca a inscris in documente un imprumut fictiv de 50. 000 de euro. Banii ar fi provenit de fapt din trafic. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai celebre masini din filme, scoasa la vanzare: Buick-ul din Rain Man s-ar putea vinde pentru 80.000 de dolari

Una dintre masinile folosite in filmul Rain Man, produs in anul 1988, cu Dustin Hoffman si Tom Cruise, a fost scoasa la licitatie. Este vorba despre un model Buick din anul 1949 pe care proprietarii spera sa ia.

Una dintre cele mai celebre masini care au aparut in filme este scoasa la vanzare: Buick-ul din Rain Man s-ar putea vinde pentru 80.000 de dolari

Una dintre masinile folosite in filmul Rain Man, produs in anul 1988, cu Dustin Hoffman si Tom Cruise, a fost scoasa la licitatie. Este vorba despre un model Buick din anul 1949 pe care proprietarii spera sa ia.

Exclusiv! Malvina a intalnit-o pe Penelope Cruz la Milano: Este una dintre cele mai frumoase femei din lume

Malvina a facut parte din delegatia Romaniei care a luat parte la evenimentul ce a marcat lansarea Calendarului Campari 2013, a carui vedeta este Penelope Cruz. Petrecerea a fost organizata la Milano, iar Malvina a pasit pe covorul rosu alaturi de faimoasa actrita, despre care spune ca este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Continue reading .

BREAKING NEWS. Bush: unul dintre cele mai mari dezastre care au lovit SUA

Jurnalistii sunt oameni, ceea ce implica faptul ca nu sunt perfecti. Asta o demonstreaza si fotografiile publicate de The Chive, care surprind cele mai amuzante sau penibile titluri din presa si televiziune.

FOTO si TOP 10: Care sunt si cum arata cele mai RAPIDE TRENURI din lume.

Desi SUA pare, de multe ori, cu un pas inaintea Europei din punct de vedere tehnologic, lucrurile stau diferit atunci cand vine vorba despre trenurile de mare viteza. California avanseaza, cu pasi marunti, pe calea inceperii construirii unei retele de transport feroviar de mare viteza, capabila sa lege orasele San Francisco, Los Angeles si San Diego, conform businessinsider. com. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile companii aeriene Costul investitiei este .

Business Report: Aveti datorii prea mari la Fisc? Vi le puteti esalona pe sapte ani; Topul ansamblurilor rezidentiale cu cele mai bune randamente din chirii; Mark Mobius: Bursa din Romania, prea mica pentru companiile private; Ce se intampla daca magazine

Traicu: Instanta a suspendat executarea silita a activelor Oltchim. Ieri, secretarul de stat in Ministerul Economiei, Rodin Traicu. Decizia va sosi in scris la. ePatrol, masina de politie din anul 2025. Salonul Auto de la Los Angeles nu este doar locul unde vor fi vazute cele mai noi modele ale companiilor auto. Pentru a noua.

REPORTAJ VIDEO / FOTOGALERIE Trei femei inalte sau cum te indragostesti de cel mai tanar teatru din Bucuresti

Am 91 de ani. se aude tanguindu-se din intuneric Cristina Casian o stiti din Amalia respira adanc). Ai 92! ii raspunde o voce pitigaiata. Si ce importanta are? bodogane o a treia. E ora 7 seara. O sala de teatru tanara, intr-o casa veche din spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei. Miroase a betisoare parfumate, iar cei 40-50 de spectatori adunati in sufrageria casei vor trai o experienta de neuitat. La Unteatru incepe Trei femei inalte, un spectacol coplesitor, cu 3 actrite care iti taie rasuflarea.

VIDEO |906090: Despre protezele dentare cu unul dintre cei mai renumiti ortodonti din Germania.

Dr. Friedrich Ovidiu Widu, medic ortodont de origine romana, discuta despre necesitatea aparatelor dentare si despre modul in care sunt ele percepute mai ales in randul tinerilor. Ovidiu Widu a urmat studiile in Germania, fiind astazi unul din cei mai renumiti medici ortodonti din aceasta tara. El practica de curand aceasta meserie si in Romania. Emisiunea este prezentata de Alexandra Jeles si se difuzeaza joia intre orele 13. 00 pe radiolynx. ro si romanialibera. ro. Pentru editiile .

Romania se afla in top 10 cele mai atractive tari din lume pentru investitiile in energie eoliana

Tara noastra a revenit pe locul 10 privind atractivitatea sectorului de energie eoliana in preferintele investitorilor, intr-un top 40 care include Statele Unite, Germania, China si Marea Britanie.

Leandro Penna: Katie Price a avut cele mai tari orgasme din viata ei cu mine

I-au murit laudatorii lui Leandro Penna? Aceasta este intrebarea, dupa ce modelul se lauda ca i-a oferit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )