Libnet.ro
UNICEF

09:00

Una dintre persoanele blocate in pestera din Muntii Apuseni, scoasa la suprafata dupa o interventie de cinci ore. in pestera mai sunt 10 persoane

Antena3 Antena3,
Una dintre persoanele blocate in pestera din Muntii Apuseni, scoasa la suprafata dupa o interventie de cinci ore. in pestera mai sunt 10 persoane

Noua turisti sunt blocati, luni dupa-amiaza, intr-o pestera din Muntii Apuseni, din cauza unei viituri produse in urma unei ploi puternice, DN 75, care asigura accesul in zona, fiind blocat. continuă pe Antena3

Turisti si speologi sunt blocati intr-o pestera din Muntii Apuseni, in urma unei viituri provocate de ploi

Mai multi turisti francezi si speologi romani au ramas blocati, luni dupa-amiaza, intr-o pestera din Muntii Apuseni, din cauza unei viituri produse in urma unei ploi puternice. Mai multi salvamontisti, dar si alti doi speologi intervin pentru recuperarea persoanelor. DN 75, care asigura accesul in zona, este blocat de aluviuni.

Una dintre persoanele ramase blocate in pestera Huda lui Papara din Muntii Apuseni, scoasa la suprafata dupa aproape 5 ore

Una dintre persoanele ramase blocate in Pestera Huda lui Papara din Muntii Apuseni a fost scoasa la suprafata de salvatorii speologi dupa aproape cinci ore, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al ISU Alba, Alina Marescu. Celelalte persoane sunt in regula si urmeaza sa fie evacuate si acestea din pestera.

Noua speologi, blocati in pestera Huda lui Papara din Muntii Apuseni, in urma unei viituri

Noua speologi au ramas blocati in pestera Huda lui Papara, din Muntii Apuseni, din cauza unei viituri care a inundat interiorul, ca urmare a precipitatiilor abundente. Purtatorul de cuvant al.

Noua turisti sunt blocati intr-o pestera din Muntii Apuseni, din cauza unei viituri

Noua turisti sunt blocati, luni dupa-amiaza, intr-o pestera din Muntii Apuseni, din cauza unei viituri produse in urma unei ploi puternice, DN 75, care asigura accesul in zona, fiind blocat.

Noua persoane, blocate in pestera Huda lui Papara din Apuseni. O furtuna extrem de violenta a provocat o viitura uriasa

Noua persoane au ramas blocate, luni, 22 augst, in pestera Huda lui Papara din Muntii Apuseni. Echipaje de la Salvamont Aiud si Salvaspeo Cluj s-au mobilizat pentru salvarea victimelor.

Una dintre cele mai populare teorii ale conspiratiei, desfiintata de cercetatori

Internetul este plin de teorii conspirationiste si nimic nu ne bucura mai mult decat atunci cand oamenii de stiinta se satura de ele si vin cu explicatii pertinente. Una dintre cele mai populare teorii conspirationiste este legata de dara lasata de avioane pe cer. De mult timp, unii oamenisustin ca acele dare sunt chimice chemtrails), [].

Noua oameni, inclusiv cetateni francezi, sunt blocati intr-o PESTERA din judetul Alba, in urma unei viituri

Noua speologi au ramas blocati in pestera Huda lui Papara, aflata pe teritoriul satului Sub Piatra, comuna Salciua din judetul Alba.

Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Una din cele mai enigmatice carti din lume va fi reprodusa in Spania: manuscrisul Voynich, scris pe un pergament medieval intr-o limba pe care nici cei mai mari criptografi nu au reusit sa o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )