Libnet.ro
UNICEF

17:00

Unde a ajuns muntele de bani descoperit de procurorii DNA in cazul retelei de la Suceava

Antena3 Antena3,
Unde a ajuns muntele de bani descoperit de procurorii DNA in cazul retelei de la Suceava

Tribunalul Suceava a reconfirmat, recent, masurile asiguratorii dispuse de procurorii anticoruptie in cazul membrilor retelei de politisti si instructori auto din Suceava, la care s-au gasit, la propriu, gramezi de bani provenind din trucarea examenelor pentru permisele auto si din inmatriculari facute pe spaga. continuă pe Antena3

Deputata Luminita Jivan, fost presedinte al PSD Caras-Severin, trimisa in judecata de procurorii DNA

Deputata Luminita Jivan, fost presedinte al PSD Caras-Severin care a demisionat in august din partid, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA care o acuza de folosirea influentei in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Deputatul Mitraliera, un revolutionar penal. Catalin Radulescu este anchetat de procurorii DNA pentru frauda si coruptie

Deputatul Catalin Radulescu este urmarit penal de procurorii DNA pentru modul in care a a obtinut certificatul de revolutionar. El este acuzat de complicitate la abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite si fals in declaratii in forma continuata. Trei functionare care au contribuit la acordarea certificatului, implicate in dosar.

Spaga in natura pentru un teren valoros din Iasi. Culisele unei afaceri imobiliare descalcita de procurorii DNA

Un barbat din Iasi, fost agent imobiliar, a fost trimis in judecata de DNA si este acuzat de trafic de influenta in forma continuata dupa ce ar fi pretins bani pentru a facilita eliberarea unor documente de catre Agentia Domeniilor Statului ADS) Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )