Libnet.ro
UNICEF

09:45

Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara. Prima reactie a colegilor de munca: Nu stim sa fi fost bolnava

Playtech Playtech,
Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara. Prima reactie a colegilor de munca: Nu stim sa fi fost bolnava

Unde lucra Cristina Topescu, una dintre vocile importante ale jurnalismului din Romania. Prima reatie a colegilor de munca. Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse . continuă pe Playtech

Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara. Iau un somnifer puternic, nu stiu cat mai rezist

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Topescu, inainte sa moara. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data in care si-a dat ultima suflare? Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

IMAGINI BOMBA cu CRISTINA TOPESCU inainte de MOARTE! E cutremurator ce a putut sa faca (FOTO)

Detalii socante ies la iveala despre moartea Cristinei Topescu, gasita fara suflare in casa, duminica, dupa ce o vecina a anuntat ca nu o mai vazuse de anul trecut.

Unde va fi ingropata Cristina Topescu. Ce a facut jurnalista la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Unde va fi ingropata jurnalista? Ce a facut fosta prezentatoare de televiziune la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori? Unde va fi ingropata Cristina Topescu? Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat o tara intreaga. indragita prezentatoare de televiziune a murit intr-un mod fulgerator.

Cristina Topescu, apel disperat inainte sa moara: Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir

Cristina Topescu a fost gasita moarta, duminica seara, in locuinta ei din Otopeni. Jurnalista a murit la varsta de 59 de ani.

Iuliana Marciuc, prima reactie dupa moartea Cristinei Topescu: Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Iuliana Marciuc a reactionat dur, dupa ce a aflat ca fosta sa colega de breasla Cristina Topescu a decedat.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moara de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat. Se pare ca jurnalista suferea de depresie de mai multi ani. Moartea tatalui a afectat-o extrem de tare.

Cristina Topescu a murit. Andreea Esca a avut o reactie EMOTIONANTA

Cristina Topescu si Andreea Esca au fost colege la Pro TV in anii 90. Prezentatoarea stirilor de la ora 19. 00 a trimis si ea un mesaj dupa decesul fostei jurnaliste. Eu sunt socata, muta, foarte trista. As.

Cristina Topescu a murit. Jurnalista nu mai fusese vazuta de 3 saptamani. Ministrul de Interne: Este prea devreme sa ne pronuntam la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comotie cerebrala (VIDEO)

A murit Cristina Topescu! Jurnalista ar fi murit de cateva zile, insa apelul catre 112 a fost facut abia duminica seara, de o vecina care nu o mai vazuse de mult timp, informeaza B1 TV. Moartea ei a venit ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )