Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ungaria a devenit prima tara din UE care foloseste vaccinul rusesc Sputnik V impotriva COVID-19

B1 B1,
Ungaria a devenit prima tara din UE care foloseste vaccinul rusesc Sputnik V impotriva COVID-19

Ungaria a inceput sa imunizeze populatia cu vaccinul anti-COVID Sputnik V produs in Rusia. Astfel, Ungaria a devenit vineri prima tara din UE care a inceput sa foloseasca vaccinul rusesc. Astazi incepem. continuă pe B1

Emiratele Arabe Unite, au devenit prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte

Emiratele Arabe Unite au facut marti istorie, devenind prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte, transmite CNBC, citat de News.

Maia Sandu, despre ajutorul oferit de Romania catre Republica Moldova, in plina pandemie: Este prima tara din UE care a reactionat imediat la solicitarea noastra de ajutor

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de mulumire pe pagina de Facebook pentru ajutorul umanitar gratuit pe care in primeste din Romania, in contextul crizei sanitare generata de.

Vacantele in strainatate, amendate: prima tara din Europa care le vede ca o sfidare a pandemiei

In timp ce majoritatea vedetelor din Romania au plecat in vacanta in Maldive, o importanta tara europeana ar fi amendat acest gest, deoarece reprezinta o manifestare de ignoranta fata.

Elevii vor fi testati la scoala, toti, saptamanal: prima tara europeana care ia pandemia in serios

In timp ce ministrul Educatiei se joaca bambilici cu o declaratie care este sau nu obligatorie pentru a permite testarea elevilor romani la scoala, exista unele tari in Europa care iau.

Ungaria incepe sa vaccineze de vineri cu vaccinul rusesc impotriva covid-19 Sputnik V

Ungaria devine vineri prima tara din Uniunea Europeana UE) care foloseste vaccinul rusesc impotriva covid-19 Sputnik V, a anuntat intr-o conferinta de presa obisnuita medicul-sef ungar Cecilia Muller.

Coronavirus: Franta, prima tara care recomanda imunizarea cu o singura doza din vaccinul anti-Covid pentru persoanele care au trecut deja prin boala

Autoritatile sanitare franceze au recomandat vineri ca persoanele care au fost deja infectate cu coronavirus sa fie imunizate cu o singura doza de vaccin anti-Covid, devenind prima tara care a facut o astfel de recomandare, relateaza AFP.

Tara Galilor, prima natiune din Regatul Unit care isi atinge obiectivul de vaccinare

Tara Galilor va fi prima natiune din Regatul Unit care a propus un vaccin anti-COVID-19 tuturor persoanelor de peste 70 de ani si ingrijitorilor acestora, adica 740. 000 de persoane, si-a exprimat astazi satisfactia executivul local.

Emiratele Arabe Unite, prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte

Emiratele Arabe Unite au facut marti istorie, devenind prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte, transmite CNBC, citat de News.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )