Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elevii vor fi testati la scoala, toti, saptamanal: prima tara europeana care ia pandemia in serios

Playtech Playtech,
Elevii vor fi testati la scoala, toti, saptamanal: prima tara europeana care ia pandemia in serios

In timp ce ministrul Educatiei se joaca bambilici cu o declaratie care este sau nu obligatorie pentru a permite testarea elevilor romani la scoala, exista unele tari in Europa care iau. continuă pe Playtech

Business report: Avertismentul lui Bill Gates: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie. Elevii francezi, testati saptamanal la scoala. Sunt slujbele functionarilor in pericol? Grecii vor sa ramburseze anticipat o parte din banii FMI

Executare silita 2021. Ce pot face executorii ca sa recupereze de la tine datoriile nefiscale * De ce nu va atrage Romania cele 30 de miliarde de euro de la UE. Economist: Nu poti, intr-un pahar de 200 ml, sa pui un litru de apa * Masuri de protectie anti-COVID in Franta: Elevii vor fi testati saptamanal la scoala * Bill Gates avertizeaza ca lumea se va confrunta cu alte doua dezastre: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie * Bugetul 2021: sunt slujbele functionarilor in pericol? Economist: Cine zice asta va fi injurat * Florin Citu: Deficitul ESA va fi 8,2% din PIB, Comisia nu este multumita. Masurile analizate de Guvern pentru reducerea cheltuielilor publice * Grecia vrea sa ramburseze anticipat o parte dintre imprumuturile acordate de FMI * Cum arata bugetul lui Florin Citu: Pensiile, inghetate pana in 2023!.

Profi Romania, anunt pentru toti clientii din tara. Schimbare majora in magazine

Magazinele Profi Romania vor face noi schimbari in curand. Ce i-a anuntat retailerul pe toti clientii din tara? Profi, schimbari in magazine Retailerul Profi, cel care este detinut de MID Europa, fondul de investitii cu cea mai extinsa retea de magazine din Romania, a anuntat ca s-a lansat un nou tip de magazin, scrie profit. ro.

Emiratele Arabe Unite, au devenit prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte

Emiratele Arabe Unite au facut marti istorie, devenind prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte, transmite CNBC, citat de News.

Emiratele Arabe Unite, prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte

Emiratele Arabe Unite au facut marti istorie, devenind prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte, transmite CNBC, citat de News.

Anuntul zilei de la Lidl. Surpriza pe care a pregatit-o pentru toti clientii din tara

Lidl Romania are o noua surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata tara chiar de astazi. Marele lant de supermarketuri a facut anuntul oficial cu doar cateva ore in urma.

BARNA: Elevii vor beneficia in continuare de gratuitate pentru transportul feroviar

Vicepremierul Dan Barna i-a asigurat pe reprezentantii Consiliului National al Elevilor, cu care a discutat joi, ca vor beneficia in continuare de transport feroviar gratuit.

Vacantele in strainatate, amendate: prima tara din Europa care le vede ca o sfidare a pandemiei

In timp ce majoritatea vedetelor din Romania au plecat in vacanta in Maldive, o importanta tara europeana ar fi amendat acest gest, deoarece reprezinta o manifestare de ignoranta fata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )