Libnet.ro
UNICEF

00:07

Uniunea Europeana va adopta noi sanctiuni impotriva Crimeii

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana va adopta noi sanctiuni impotriva Crimeii

Uniunea Europeana a cazut de acord asupra inaspririi sanctiunilor asupra investitiilor in Crimeea pentru a viza activitatile de explorare de petrol si gaze naturale rusesti din Marea Neagra si va adopta. continuă pe Antena3

Statele Unite si UE pregatesc noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele Unite ale Americii si Uniunea Europeana au anuntat noi seturi de sanctiuni economice pentru Rusia. Americanii vor sa extinda restrictiile aplicate companiilor ruse pentru finantare si tehnologie din SUA, in timp ce europenii vizeaza acum investitiile in sectorul energetic rus, mai exact pentru exploatarea petrolului si gazelor din zona care apartine Rusiei si Crimeei din platforma Marii Negre.

Uniunea Europeana a inasprit tonul fata de Turcia, in urma unor raiduri ale politiei impotriva presei

Uniunea Europeana a inasprit, marti, tonul fata de Turcia, in urma unor raiduri ale politiei fata de presa, amintind ca progresul negocierilor de aderare depinde de respectarea regulilor democratice,.

Noi sanctiuni UE vor interzice investitiile in Crimeea

Ministrii statelor membre UE au agreat noi sanctiuni vizand Crimeea si Rusia pentru interzicerea investitiilor in exploatarile de petrol si gaze din zona rusa a Marii Negre, transmite Reuters.

Hamas, considerata in continuare organizatie terorista de catre Uniunea Europeana

Miscarea Hamas este considerata in continuare de Uniunea Europeana drept organizatie terorista, astfel ca va face apel la decizia justitiei, anunta Comisia Europeana, citata de AFP. Decizia de astazi.

Saracii Brailei se grabesc sa intre in posesia ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana. Primaria a inceput sa le distribuie de cateva zile

Distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana a inceput de cateva zile la Braila, iar beneficiarii se grabesc sa intre in posesia pachetelor care ii vor ajuta sa aiba ce pune pe masa de sarbatori.

Planul ONU de creare a unor zone de armistitiu in Siria este sustinut de Uniunea Europeana

Ministrii de Externe din Uniunea Europeana, care s-au intalnit la Bruxelles la inceputul acestei saptamani, au anuntat ca sustin planul Organizatiei Natiunilor Unite de infiintare a unor zone de armistitiu in Siria.

Premierul Ucrainei cere ajutor financiar de urgenta de la Uniunea Europeana

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a cerut luni ajutor financiar de urgenta de la Uniunea Europeana pentru tara sa, informeaza EurActiv. Iateniuk sustine ca Executivul de la Kiev depune toate eforturile necesar.

Reuters: Polonia construieste aeroporturi fantoma cu bani de la Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a oferit Poloniei mai mult de 100 de milioane de euro anual pentru a construi cel putin trei aeroporturi fantoma, in regiuni unde nu exista suficienti pasageri pentru a justifica aceste terminale, scrie agentia Reuters.

Barack Obama va semna rezolutia care permite impunerea de noi sanctiuni Rusiei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, intentioneaza sa promulge rezolutia Congresului american care prevede sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei si oferirea de armament Ucrainei, anunta Casa Alba,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )