Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statele Unite si UE pregatesc noi sanctiuni impotriva Rusiei

Adevărul Adevărul,
Statele Unite si UE pregatesc noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele Unite ale Americii si Uniunea Europeana au anuntat noi seturi de sanctiuni economice pentru Rusia. Americanii vor sa extinda restrictiile aplicate companiilor ruse pentru finantare si tehnologie din SUA, in timp ce europenii vizeaza acum investitiile in sectorul energetic rus, mai exact pentru exploatarea petrolului si gazelor din zona care apartine Rusiei si Crimeei din platforma Marii Negre. continuă pe Adevărul

Congresul SUA adopta definitiv legea sanctiunilor impotriva Rusiei

Congresul american a adoptat definitiv, ieri, legea ce autorizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei si o majorare a ajutorului militar, inclusiv letal, acordat Ucrainei, acest din urma aspect fiind respins pentru moment de presedintele american Barack Obama, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Barack Obama va semna rezolutia care permite impunerea de noi sanctiuni Rusiei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, intentioneaza sa promulge rezolutia Congresului american care prevede sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei si oferirea de armament Ucrainei, anunta Casa Alba, precizand ca texul ofera spatiu de manevra privind modul de implementare, relateaza AFP.

Barack Obama va semna rezolutia care permite impunerea de noi sanctiuni Rusiei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, intentioneaza sa promulge rezolutia Congresului american care prevede sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei si oferirea de armament Ucrainei, anunta Casa Alba,.

Barack Obama intentioneaza sa semneze rezolutia care permite impunerea de noi sanctiuni Rusiei

Presedintele american Barack Obama intentioneaza sa promulge rezolutia Congresului american care prevede sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei si oferirea de armament Ucrainei, anunta Casa Alba,.

Gorbaciov afirma ca Statele Unite au nevoie de o perestroica

Mihail Gorbaciov, ultimul presedinte al Uniunii Sovietice, a declarat de curand ca Statele Unite ale Americii au nevoie de o perestroica, mentionand de asemenea ca cetatenii americani sunt impotriva razboaielor duse de guvernul lor, informeaza postul Russia Today.

UPDATE Statele Unite si Cuba vor relua relatiile comerciale / Barack Obama le-a transmis cubanezilor, in spaniola: Todos somos americanos/ Obama poate vizita Cuba

Statele Unite si Cuba vor relua relatiile comerciale, au anuntat miercuri liderii celor doua state, Barack Obama si Raul Castro. Barack Obama le-a transmis cubanezilor, in spaniola: Todos somos americanos Noi toti suntem americani, referire la celebra replica a lui JFK), potrivit AFP. UPDATE 23:20 O vizita a presedintelui american Barack Obama in Cuba nu este exclusa dupa anuntul istoric privind normalizarea relatiilor intre Statele Unite si Cuba, a anuntat miercuri Casa Alba, relateaza AFP.

Noi sanctiuni UE vor interzice investitiile in Crimeea

Ministrii statelor membre UE au agreat noi sanctiuni vizand Crimeea si Rusia pentru interzicerea investitiilor in exploatarile de petrol si gaze din zona rusa a Marii Negre, transmite Reuters.

Bogdan Aurescu: Facilitatea de la Deveselu este un proiect pur defensiv, care nu este indreptat in niciun fel impotriva Rusiei

Facilitatea de la Deveselu, care va deveni operationala in 2015, este un proiect pur defensiv si care nu este indreptat in niciun fel impotriva Rusiei, a spus, duminica, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, la o intalnire cu o delegatie a Congresului SUA, condusa de Mike Rogers republican).

Aurescu: Facilitatea de la Deveselu este un proiect pur defensiv si in niciun fel impotriva Rusiei

Facilitatea de la Deveselu, care va deveni operationala in 2015, este un proiect pur defensiv si care nu este indreptat in niciun fel impotriva Rusiei, a declarat, azi, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, la o intalnire cu o delegatie a Congresului SUA, condusa de Michael Rogers republican), potrivit unui comunicat MAE.

Obama: Statele Unite si Cuba au decis restabilirea relatiilor diplomatice

Statele Unite si Cuba au decis sa restabileasca relatiile diplomatice, intrerupte in anul 1961, a anuntat presedintele american Barack Obama, conform CaseiAlbe. Am luat aceasta decizie pentru crearea de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )