Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana condamna uciderea jurnalistului american James Foley

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana condamna uciderea jurnalistului american James Foley

Uniunea Europeana condamna uciderea jurnalistului american James Foley, calificand forma de terorism practicata de Statul IslamicSI) drept una dintre cele mai serioase amenintari internationale. Acest act. continuă pe Antena3

David Cameron: Asasinul jurnalistului american James Foley probabil este britanic

Asasinul jurnalistului american James Foley probabil este cetatean britanic, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron, citat de AFP. Deocamdata nu l-am identificat pe individul responsabil de.

Interpolul a condamnat uciderea barbara a jurnalistului american James Foley

Interpolul a condamnat, joi, uciderea barbara a jurnalistului alerican James Foley de catre extremistii Statului Islamic, relateaza AFP. Uciderea barbara a lui James Foley de catre jihadisti ai Statului.

Jurnalisul american James Foley, executat de gruparea jihadista Statul Islamic

Gruparea jihadista extremista, Statul Islamic, a revendicat uciderea jurnalistului american James Foley, care a a fost rapit in nordul Siriei, in urma cu doi ani. Membrii gruparii au postat pe internet o.

Jurnalistul american James Foley, executat de gruparea jihadista Statul Islamic

Gruparea jihadista extremista, Statul Islamic, a revendicat uciderea jurnalistului american James Foley, care a a fost rapit in nordul Siriei, in urma cu doi ani. Membrii gruparii au postat pe internet o.

Ministrul de Externe al Marii Britanii: Militantul islamist care l-ar fi decapitat pe jurnalistul american James Foley pare sa fie britanic

Phillip Hammond, ministrul de Externe al Marii Britanii, a recunoscut, miercuri, ca este posibil ca militantul care l-ar fi decapitat pe jurnalistul american James Foley, potrivit unei inregistrari difuzate de Statul.

VIDEO Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe ziaristul american James Foley, ca represalii la loviturile aeriene ale SUA din Irak

Statul Islamic, gruparea jihadista extremista care activeaza in Siria si Irak, afirma ca l-a decapitat pe ziaristul american James Foley, in semn de represalii fata de loviturile aeriene efectuate de Statele Unite pe teritoriul irakian, scrie AFP.

Jihadistii i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca fiul lor va fi ucis. SUA au esuat intr-o operatiune care il putea salva pe ziarist

Membrii gruparii teroriste Statul Islamic SI) i-au avertizat pe parintii jurnalistului american James Foley, dupa lansarea atacurilor militare in Irak, ca fiul lor va fi ucis, a dezvaluit directorul general al site-ului de stiri GlobalPost, informeaza AFP.

Un britanic ar fi implicat in decapitarea jurnalistului american

Fanaticul care l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ar fi un londonez cunoscut sub numele de John, membru al unei grupari extremiste britanice supranumite The Beatles, potrivit unui fost ostatic, citat de Daily Mail, in editia electronica.

Obama promite gasirea jihadistilor care l-au decapitat pe jurnalistul James Foley

Statele Unite vor face tot ce este necesar pentru aducerea in fata justitiei a celor care l-au executat pe jurnalistul american James Foley, avertizeaza presedintele Barack Obama, citat de CNN. Vom face tot.

Jihadistii Statului Islamic i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca le vor ucide fiul

Jihadistii Statului islamic i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca le vor ucide fiul, in urma lansarii atacurilor americane in Irak, a anuntat unul din angajatorii jurnalistului american, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )