Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana raspunde amenintarilor Marii Britanii pe tema negocierilor comerciale. Mesajul Bruxelles-ului

B1 B1,
Uniunea Europeana raspunde amenintarilor Marii Britanii pe tema negocierilor comerciale. Mesajul Bruxelles-ului

Marea Britanie nu poate avea parte de acelasi tip de acord de liber-schimb precum cel format intre Uniunea Europeana si Canada, a precizat, marti, negociatorul-sef pentru Brexit al Uniunii Europene, Michel. continuă pe B1

Uniunea Europeana pune presiune pe Facebook: cum se apara gigantul lui Zuckerberg

Oficialii Uniunii Europene pun presiune foarte mare pe gigantii retelelor sociale care activeaza intre granitele Uniunii. Cei de la Facebook au ajuns sa se panicheze. Uniunea Europeana se.

Se schimba harta Europei! Care sunt cele 6 tari care vor adera la Uniunea Europeana

Charles Michel, Presedintele Consiliului European, s-a intalnit duminica la Bruxelles cu liderii a sase tari din Balcanii de Vest, care candideaza la aderarea UE, pentru o discutie sincera. Se schimba harta Europei! Potrivit AFP, discutiile au avut loc in cursul unui dineu destinat sa pregateasca summitul de la Zagreb, din luna mai. Sper intr-o discutie sincera, .

A murit Tudorel Postolache, economistul care l-a convins pe Ion Iliescu ca Romania trebuie sa adere la Uniunea Europeana: Sa-i multumim macar acum

Academicianul Tudorel Postolache a murit duminica, 16 februarie, la varsta de 88 de ani. in 1995 a fost seful comisiei tehnice in cadrul intalnirii de la Snagov, cand toate partidele politice autohtone au semnat un acord vizand pregatirea Romaniei pentru aderarea la Uniunea Europeana.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )