Libnet.ro
UNICEF

10:45

UNPR ia in calcul doua variante pentru alegerile din 2016 - alianta cu PSD sau liste proprii

Antena3 Antena3,
UNPR ia in calcul doua variante pentru alegerile din 2016 - alianta cu PSD sau liste proprii

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat ca la nivelul partidului sunt analizate doua variante pentru viitoarele alegeri: o alianta cu PSD, existand in acest sens o propunere de protocol din partea. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea: Cred ca m-au reevaluat cam toti presedintii, in sensul bun/ UNPR are doua variante pentru viitoarele alegeri, in alianta cu PSD sau singuri/ Vrem sa cumparam a doua escadrila de avioane F16

Vicepremierul Gabriel Oprea a afirmat sambata seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca a fost reevaluat in sensul bun de aproape toti presedintii Romaniei, deoarece a demonstrat solidaritate in momente grele si intotdeauna si-a respectat cuvantul. El a mai anuntat ca UNPR ia in calcul pentru alegerile locale si parlamentare din 2016 doua variante, participarea intr-o alianta cu PSD sau pe propriile liste. Oprea, intrebat daca ar accepta functia de premier: Sunt altii care vor sa fie prim-ministriOprea, despre ruperea USL: A fost o tema total falsa ca s-a rupt USL-ul pentru ca trebuia sa fie dl Iohannis ministru de Interne si vicepremier, s-a rupt pentru ca s-a cerut functia de vicepremier pentru Daniel Constantin.

Syriza romaneasca poate fi marea surpriza a alegerilor parlamentare din 2016 sau 2020

Una din schimbarile de profunzime ale spatiului politic de la noi, din ultimii ani, este aparitia unei miscari stradale noi, difuze dar vocale, cu o identitate in principal de stanga si care, prin capacitatea sa de a mobiliza simpatizanti din afara nucleului dur dupa cum s-a vazut cu ocazia marsurilor din toamna anului 2013 sau din primavara lui 2015) are un potential politic major, se arata intr-un studiu al Centrului de analiza a informatiilor si evaluare a tendintelor - CAIET, care precizeaza ca asemanarea acestui vector cu partidul extremist grec Syriza este, la prima vedere, frapanta.

PRETENTIILE lui Robbie Williams pentru concertul din Romania

Artistul britanic Robbie Williams a cerut sa i se asigure in ziua concertului un meniu sanatos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind facuta constant pe parcursul intregii zile. Pentru masa de pranz si cina meniul artistului va include peste cu carne alba si somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa si sushi. Artistul a mai cerut ca in backstage sa aiba un espressor, ceainic electric, guma de mestecat, lapte proaspat si bauturi energizante necarbonatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )