Libnet.ro
UNICEF

17:31

Unspe Metri: Radu Banciu si Dan Bara au comentat ancheta penala privind vanzarea drepturilor de transmisie a Ligii 1 in care sunt urmariti penali Mitica Dragomir si mai multi sefi de la Digi (VIDEO)

B1 B1,
Unspe Metri: Radu Banciu si Dan Bara au comentat ancheta penala privind vanzarea drepturilor de transmisie a Ligii 1 in care sunt urmariti penali Mitica Dragomir si mai multi sefi de la Digi (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de vineri a emisiunii Unspe Metri despre decizia procurorilor DNA de deschidere a unui dosar penal privind modul in care s-au vandut drepturile de di. continuă pe B1

Unspe Metri. Radu Banciu si Dan Bara despre asemanarile dintre Cristiano Ronaldo si Roger Federer (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de miercuri a emisiunii Unspe Metri despre meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Atletico Madrid incheiat cu.

Unspe Metri. Radu Banciu si Dan Bara se declara dezamagiti de meciurile din semifinale Ligii Campionilor (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de joi a emisiunii Unspe Metri despre meciurile care au avut loc in aceasta saptamana in turul Ligii Campionilor, declarandu-se.

Unspe Metri. Radu Banciu, despre derbyul Romaniei: Dinamo-ului care a castigat cam tot ce s-a putut in fata acestui adversar direct in ultima perioada (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de marti a emisiunii Unspe Metri despre derbyul Romaniei de luni seara dintre Dinamo si FCSB si despre situatia actuala din clasamentul.

S-a facut de ras. Radu Banciu: Nea Traian, cat a fost seful statului, a facut ce i-au dictat altii. in momentul in care nu a mai fost presedinte, a facut ce voia el sa faca sau ce putea el (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti diferenta dintre prestatia publica pe care Traian Basescu o avea in vremea in care detinea functia de presedinte si cea pe care o are de la finalul ma.

Radu Banciu, despre profesoana Cristina Tunegaru: Este greu sa explici unui parinte care vine din epoca stalinista ca Eminescu si Creanga nu se mai studiaza la gimnaziu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul profesoarei de limba romana, Cristina Tunegaru, care s-a autodenuntat marturisind ca nu va respecta programa.

Radu Banciu: Daca legea gratierii se va aplica, toata clasa politica actuala din Romania va disparea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre votul din Comisia juridica a Senatului pe legea gratierii. Alesii un amendament la acest proiect de lege, potrivit c.

Un Pont pe Zi: Dan Bara prezinta ce meciuri a jucat la pariuri in acest weekend (VIDEO)

In editia de vineri seara a emisiunii Un Pont pe Zi, Dan Bara a prezentat cele 12 meciuri pe care le-a jucat la pariuri intr-un concurs de pe site-ul pariuri1x2. ro si a provocat pariorii sa intre ac.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )