Libnet.ro
UNICEF

12:00

Unspe Metri. Radu Banciu, despre derbyul Romaniei: Dinamo-ului care a castigat cam tot ce s-a putut in fata acestui adversar direct in ultima perioada (VIDEO)

B1 B1,
Unspe Metri. Radu Banciu, despre derbyul Romaniei: Dinamo-ului care a castigat cam tot ce s-a putut in fata acestui adversar direct in ultima perioada (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de marti a emisiunii Unspe Metri despre derbyul Romaniei de luni seara dintre Dinamo si FCSB si despre situatia actuala din clasamentul. continuă pe B1

Presedintele a fost acasa la Sibiu, ca pe el imaginatia nu-l da afara din casa. Radu Banciu, despre cum au petrecut Klaus Iohannis, Elena Udrea, Tariceanu si altii de 1 Mai (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre cum au petrecut de 1 Mai, Elena Udrea, Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, dar si altii. Presedintele a.

I-au intins covoare pe drum, ca nu cumva omul sa calce stramb si sa-si umple iNALTII PANTOFI cu noroi. A fost ceva intre Papa de la Roma si Nicolae Ceausescu. Radu Banciu, despre vizita Episcopului Husilor, la o biserica din Vaslui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita de lucru a episcopului Husilor intr-o comuna vasluiana, pe nume Todiresti. Episcopului Husilor a fost.

Radu Banciu: Daca legea gratierii se va aplica, toata clasa politica actuala din Romania va disparea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre votul din Comisia juridica a Senatului pe legea gratierii. Alesii un amendament la acest proiect de lege, potrivit c.

S-a facut de ras. Radu Banciu: Nea Traian, cat a fost seful statului, a facut ce i-au dictat altii. in momentul in care nu a mai fost presedinte, a facut ce voia el sa faca sau ce putea el (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti diferenta dintre prestatia publica pe care Traian Basescu o avea in vremea in care detinea functia de presedinte si cea pe care o are de la finalul ma.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )