Libnet.ro
UNICEF

17:15

Radu Banciu, despre profesoana Cristina Tunegaru: Este greu sa explici unui parinte care vine din epoca stalinista ca Eminescu si Creanga nu se mai studiaza la gimnaziu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre profesoana Cristina Tunegaru: Este greu sa explici unui parinte care vine din epoca stalinista ca Eminescu si Creanga nu se mai studiaza la gimnaziu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul profesoarei de limba romana, Cristina Tunegaru, care s-a autodenuntat marturisind ca nu va respecta programa. continuă pe B1

Unspe Metri. Radu Banciu, despre derbyul Romaniei: Dinamo-ului care a castigat cam tot ce s-a putut in fata acestui adversar direct in ultima perioada (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de marti a emisiunii Unspe Metri despre derbyul Romaniei de luni seara dintre Dinamo si FCSB si despre situatia actuala din clasamentul.

Presedintele a fost acasa la Sibiu, ca pe el imaginatia nu-l da afara din casa. Radu Banciu, despre cum au petrecut Klaus Iohannis, Elena Udrea, Tariceanu si altii de 1 Mai (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre cum au petrecut de 1 Mai, Elena Udrea, Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, dar si altii. Presedintele a.

I-au intins covoare pe drum, ca nu cumva omul sa calce stramb si sa-si umple iNALTII PANTOFI cu noroi. A fost ceva intre Papa de la Roma si Nicolae Ceausescu. Radu Banciu, despre vizita Episcopului Husilor, la o biserica din Vaslui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita de lucru a episcopului Husilor intr-o comuna vasluiana, pe nume Todiresti. Episcopului Husilor a fost.

Cristina Tunegaru, profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, spune ca a fost data afara de la scoala unde preda

Profesoara Cristina Tunegaru, care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, la jumatatea lunii ianuarie, a anuntat pe contul sau de Facebook ca a fost data afara de la scoala unde preda. UPDATE: Inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, a explicat pentru HotNews. ro ca postul ocupat de Cristina Tunegaru a fost solicitat de un cadru didactic titular.

Profesoara care a CONTRAZIS-O pe Firea, lasata fara ore! Cristina Tunegaru, pedepsita pentru indrazneala: imi doresc sa reusesc sa schimb ceva in sistem (VIDEO)

Cristina Tunegaru, profesoara de limba romana care s-a autodenuntat marturisind ca nu va respecta programa scolara, a fost data afara din scoala unde preda. Dascalul care a contrazi-o pe Gabriela Firea.

Cristina Tunegaru, profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, data afara de la scoala unde preda

Profesoara Cristina Tunegaru, care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, la jumatatea lunii ianuarie, anunta pe contul sau de Facebook ca a fost data afara de la scoala unde preda.

Unspe Metri. Radu Banciu si Dan Bara despre asemanarile dintre Cristiano Ronaldo si Roger Federer (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de miercuri a emisiunii Unspe Metri despre meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Atletico Madrid incheiat cu.

Radu Banciu: Daca legea gratierii se va aplica, toata clasa politica actuala din Romania va disparea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre votul din Comisia juridica a Senatului pe legea gratierii. Alesii un amendament la acest proiect de lege, potrivit c.

S-a facut de ras. Radu Banciu: Nea Traian, cat a fost seful statului, a facut ce i-au dictat altii. in momentul in care nu a mai fost presedinte, a facut ce voia el sa faca sau ce putea el (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti diferenta dintre prestatia publica pe care Traian Basescu o avea in vremea in care detinea functia de presedinte si cea pe care o are de la finalul ma.

Daum despre fotbalul romanesc: Cateodata este un dezastru

Christoph Daum vorbeste pentru prima data in termeni critici despre situatia fotbalului romanesc la nivel de infrastructura si politica de promovcare a tinerilor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )