Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Daca legea gratierii se va aplica, toata clasa politica actuala din Romania va disparea (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Daca legea gratierii se va aplica, toata clasa politica actuala din Romania va disparea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre votul din Comisia juridica a Senatului pe legea gratierii. Alesii un amendament la acest proiect de lege, potrivit c. continuă pe B1

Protest fata de legea gratierii in Piata Victoriei

ACTUALIZARE 20:55 Aproximativ 800 de persoane protesteaza in acest moment fata de decizia Comisiei Juridice din Senat care a votat, astazi, gratierea unor fapte de coruptie. Au aparut pancarte pe care scrie nesimtitilor, dar si am avut o zi superba, pana ati votat!. *ACTUALIZARE 20:43 Aproximativ 600 de persoane protesteaza in acest moment in Piata Victoriei, iar nuaarul protestatarilor continua sa creasca. *ACTUALIZARE 19:43 Sute de oameni potesteaza in Piata Victoriei *ACTUALIZARE 19:35 Turcan: PNL a preluat amendamentele si nemultumirile sindicatelor la legea salarizarii *ACTUALIZARE 19:30 USR: Sustinem protestele fata de gratierea coruptilor *ACTUALIZARE 19:21 Predoiu: Votul din Comisia juridica a Senatului - scandalos *ACTUALIZARE 18:48 Sorin Grindeanu: Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial *ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Eu as vrea sa avem o clasa politica libera ----- Comisia juridica a Senatului a adoptat astazi, cu 5 voturi pentru PSD si ALDE) si 3 impotriva PNL, USR si UDMR) amendamentele propuse de senatorii Traian Basescu, Serban Nicolae si Liviu Brailoiu la proiectul de Lege privind gratierea, prin care cei condamnati la inchisoare cu executare pentru dare sau luare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta urmeaza sa fie gratiati sub rezerva achitarii prejudiciului.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa votul din Comisia juridica pe legea gratierii: Sunt neplacut surprins(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o prima reactie dupa ce senatorii juristi au dat un aviz pozitiv cu privire la legea gratierii. Alesii au aprobat miercuri un amendament la Legea gratierii, potrivit.

Proteste si in Sibiu, Cluj, Constanta si Brasov fata de amendamentele la Legea gratierii

Zeci de persoane, care s-au mobilizat pe Facebook, s-au adunat, miercuri seara, in pietele centrale din Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov si Constanta, pentru a protesta fata de amendamentele la Legea gratierii, adoptate de Comisia juridica din Senat, prin care condamnatii pentru dare sau luare de mita si pentru trafic de influenta vor fi gratiati, scrie News. ro.

Reactia premierului Sorin Grindeanu dupa voturile din Senat privind legea gratierii: Amendamentele nu au sustinerea Executivului

Premierul Sorin Grindeanu s-a aratat dezamagit de votul din Comisia Juridica a Senatului privind legea gratierii si si-a exprimat parerea despre acest subiect prin pagina sa de Facebook. Am mai spus-o.

Anuntul de ultima ora facut de premierul Sorin Grindeanu despre legea gratierii

Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial, afirma premierul Sorin Grindeanu, precizand ca nu sustine amendamentele adoptate miercuri de Comisia juridica a Senatului. Am mai.

Sorin Grindeanu: Nu sustin amendamentele votate de senatorii juristi la Legea gratierii

Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial, afirma premierul Sorin Grindeanu, precizand ca nu sustine amendamentele adoptate miercuri de Comisia juridica a Senatului. Am mai.

S-a facut de ras. Radu Banciu: Nea Traian, cat a fost seful statului, a facut ce i-au dictat altii. in momentul in care nu a mai fost presedinte, a facut ce voia el sa faca sau ce putea el (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti diferenta dintre prestatia publica pe care Traian Basescu o avea in vremea in care detinea functia de presedinte si cea pe care o are de la finalul ma.

Presedintele a fost acasa la Sibiu, ca pe el imaginatia nu-l da afara din casa. Radu Banciu, despre cum au petrecut Klaus Iohannis, Elena Udrea, Tariceanu si altii de 1 Mai (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre cum au petrecut de 1 Mai, Elena Udrea, Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, dar si altii. Presedintele a.

I-au intins covoare pe drum, ca nu cumva omul sa calce stramb si sa-si umple iNALTII PANTOFI cu noroi. A fost ceva intre Papa de la Roma si Nicolae Ceausescu. Radu Banciu, despre vizita Episcopului Husilor, la o biserica din Vaslui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita de lucru a episcopului Husilor intr-o comuna vasluiana, pe nume Todiresti. Episcopului Husilor a fost.

Unspe Metri. Radu Banciu, despre derbyul Romaniei: Dinamo-ului care a castigat cam tot ce s-a putut in fata acestui adversar direct in ultima perioada (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de marti a emisiunii Unspe Metri despre derbyul Romaniei de luni seara dintre Dinamo si FCSB si despre situatia actuala din clasamentul.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )