Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unspe metri: Radu Banciu: FCSB de cand si-a schimbat numele o tine numai in succes, e clar ca e mana lui Hristos (VIDEO)

B1 B1,
Unspe metri: Radu Banciu: FCSB de cand si-a schimbat numele o tine numai in succes, e clar ca e mana lui Hristos (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe metri rezultatele meciurilor din Liga 1 din weekend care a trecut. Un subiect dezbatut de cei doi a fost suplimentul. continuă pe B1

Radu Banciu, despre faptul ca o familie din Italia a fost amendata din cauza mirosului de prajeala: Suntem razbunati. Asteptam sa vina si precedentul cu bormasina (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca o familie din Italia a fost amendata cu 2. 000 de euro pentru ca mirosul din bucataria lor s-a extins pe.

Radu Banciu: Relatia lui Victor Ponta cu UDMR e ca cea pe care o ai cu lingurita pe care ti-o da cofetarul sa mananci o prajitura. Astazi, UDMR-ul nu-i mai raspunde nici la salut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre noile critici pe care Victor Ponta le-a lansat la adresa PSD. Fostul premier a afirmat ca comparat PSD cu PCR,.

Radu Banciu, dupa atentatele de duminica din Egipt: Te duc aia acolo in desert, mergi ca boul sa vezi niste piramide si deobicei nu le vezi din cauza conditiilor meteo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre atentatele teroriste din Egipt din Duminica Florilor. Duminica Florilor- o duminica plina de sange si de morti ic.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )