Libnet.ro
UNICEF

21:31

Unsprezece medici de la Spitalul Judetean Suceava, diagnosticati cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Unsprezece medici de la Spitalul Judetean Suceava, diagnosticati cu coronavirus

Conform Grupului de comunicare Strategica, unsprezece medici de la Spitalul Judetean Suceava au fost diagnosticati cu coronavirus. continuă pe Adevărul

11 medici sunt infectati cu noul coronavirus la Spitalul Judetean Suceava

Unsprezece medici au fost diagnosticati cu coronavirus si internati in cadrul sectiei de boli infectiose din cadrul Spitalului Judetean Suceava, anunta institutia spitaliceasca intr-un comunicat.

Suceava: 11 medici de la Spitalul Judetean au fost confirmati cu Covid-19

Un numar de 11 medici de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Suceava au fost confirmati cu noul coronavirus.

Ancheta epidemiologica la Spitalul Judetean Suceava: 10 medici, asistente si infiermiere au intrat in contact cu un bolnav de coronavirus

Cel de-al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus in judetul Suceava a fost confirmat oficial miercuri dimineata, 18 martie, de autoritatile sanitare. Este vorba despre un barbat de 37 de ani, fara istoric de calatorie in zone de risc.

Doi medici din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava, confirmati cu coronavirus

Doi medici de la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Suceava au fost confirmati, joi, cu coronavirus, a anuntat Biroul de presa al unitatii medicale.

Coronavirus. Triajul epidemiologic al pacientilor ajunsi la Spitalul Judetean din Deva este obligatoriu

Triajul epidemiologic al pacientilor ajunsi la Spitalul Judetean din Deva este obligatoriu. El se realizeaza la corturile din fata unitatii medicale.

Suspecta de coronavirus, transportata la Spitalul Judetean Buzau

O femeie in varsta de 57 de ani a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Judetean Buzau, cu probleme de respiratie. Aceasta se afla in izolare la domiciliu dupa ce sotul ei a revenit din Marea Britanie.

CORONAVIRUS |11 medici confirmati cu COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava

Biroul de presa al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Suceava a declarat ca 11 medici au fost confirmati cu COVID-19, desi nu prezinta simptome. Cadrele medicale in cauza sunt din sectiile Boli.

Coronavirus: O fabrica de steaguri din Cisnadie a inceput productia de masti Spitalul Judetean Sibiu a dat prima comanda

O fabrica din Cisnadie recunoscuta pentru productia de steaguri a inceput, de marti, sa produca masti medicale si echipament de protectie pentru cadrele medicale, iar Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu a comandat deja cateva mii de masti, scrie Agerpres.

Trei pacienti suspecti de infectare cu COVID-19, internati in Spitalul Judetean de Urgenta. Personalul medical se teme de declaratiile false ale pacientilor

Trei pacienti cu suspiciune de infectare cu COVID-19 sunt internati la Sectia de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Conducerea unitatii medicale incearca sa amenajeze un laborator pentru efectuarea testelor de coronavirus si sa elibereze o serie de sectie pentru cei care vor fi bolnavi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )