Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doi medici din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava, confirmati cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Doi medici din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava, confirmati cu coronavirus

Doi medici de la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Suceava au fost confirmati, joi, cu coronavirus, a anuntat Biroul de presa al unitatii medicale. continuă pe Hotnews

Marcela Vilcan, asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean: impartasesc cu toti o experienta in speranta ca veti intelegeRepet la nesfarsit Tatal Nostru. Toata pielea ma strange, dar ce conteaza?

Marcela Vilcan, asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean, a postat pe contul ei de Facebook un mesaj emotionant, in contextul raspandirii coronavirusului. Ea face apel la toti.

inca un caz de coronavirus confirmat la Suceava. Cine este pacientul care va fi transferat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Un nou caz de corovirus, al doilea, a fost confirmat la Suceava, dupa cel al barbatului de 71 de ani din Malini. Este vorba despre un barbat de 35 de ani revenit recent din Italia si aflat in autoizolare la domiciliu. Barbatul este internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului de Urgenta Sf. Ioan cel Nou.

Doi politicieni internati cu coronavirus la clinica de boli infectioase din Timisoara au fost testati negativ

Doi dintre cei trei lideri din judetul Hunedoara ai Partidului National Liberal, internati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, au fost testati negativ.

SpitalulGomoiu preia copiii cu boli infectioase care se prezentau in mod normal la SpitalulBabes

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri, ca Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu incepe sa preia copiii cu boli infectioase care in mod normal se prezentau la Spitalul Clinic Dr. Victor Babes, unitate care acum preia cu prioritate pacienti adulti si copii infectati cu noul coronavirus.

Linie de testare Covid-16, realizata de o echipa de la Universitatea din Suceava. Va fi predata Spitalului Judetean

Universitatea Stefan cel Mare din Suceava a pus in functiune o linie semi-automata de testare COVID-19, care va fi predata Spitalului Judetean Suceava pentru infiintarea laboratorului de testare. Potrivit estimarilor, prin aceasta linie se pot face zilnic peste 200 de teste de mare precizie, pornind de la probe biologice recoltate de la pacienti.

FOTO: in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost instalat un cortcare va functiona ca un punct medical avansat. Obiectivul are si doua paturi pentru ATI

Miercuri dupa-amiaza, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges au instalat un cortin curtea Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti. Destinatia acestuia este de punct medical avansat.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Marturia emotionanta a unei asistente medicale care a tratat primul pacient din Alba infectat cu coronavirus

Asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Alba Iulia, Marcela Vilcan, a postat pe Facebook un mesaj emotionant, in care povesteste intalnirea cu primul bolnav de coronavirus din judet: Poate acum intelegeti de ce voi stati in casa, iar noi suntem in spital.

Campanie de strangere de fonduri pentru sprijinirea cu materiale medicale a Spitalului de Boli Infectioase din Galati

Apelul caritabil este facut de Fundatia Comunitara din Galati si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor. Unitatile medicale din intreaga tara se confrunta cu o criza de materiale sanitare ce necesita ajutorul tuturor romanilor.

Inconstienta unui cetatean bulgar: a fugit dintr-un spital de boli infectioase, fiind prins intr-un microbuz cu calatori. Sapte persoane, in carantina

Un tanar de 27 de ani, suspect de infectare cu coronavirus si internat pentru testare, a fugit din camera de spital unde era izolat si s-a urcat intr-un microbuz care se indrepta spre Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )