Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai indragiti actori de la Hollywood, mesaj emotionant pentru sotia sa: Esti cea mai uimitoare femeie pe care am cunosuct-o (FOTO)

B1 B1,
Unul dintre cei mai indragiti actori de la Hollywood, mesaj emotionant pentru sotia sa: Esti cea mai uimitoare femeie pe care am cunosuct-o (FOTO)

Ian Somerhalder, actorul cunoscut pentru rolul din indragitul serial Jurnalele Vampirilor, a emotionat internautii cu mesajul sau de pe Instagram adresat sotiei lui,Nikki Reed. Cei doi au. continuă pe B1

Unul dintre cei mai indragiti actori de la Hollywood, mesaj emotionant pentru sotia sa: Esti cea mai uimitoare femeie pe care am cunoscut-o (FOTO)

Ian Somerhalder, actorul cunoscut pentru rolul din indragitul serial Jurnalele Vampirilor, a emotionat internautii cu mesajul sau de pe Instagram adresat sotiei lui,Nikki Reed. Cei doi au.

Unul dintre cei mai titrati actori de la Bollywood si politician indian a murit. Vinod Khanna avea 70 de ani

Vinod Khanna, unul dintre cei mai titrati actori de la Bollywood si politician indian, a murit joi, la varsta de 70 de ani, informeaza BBC. Khanna suferea de mai multi de cancer la vezica. Luna.

S-a inscaunat presedinte unic prin abuz si prin minciuna. Unul dintre cei mai importanti oameni din ALDE, acuzatii FARA PRECEDENT la adresa lui Calin Popescu Tariceanu

Unul dintre cei mai importanti oameni din partid aduce acuzatii grave lui Calin Popescu Tariceanu. Presedintele ALDE Galati, Eugen Durbaca, este de parere ca liderul ALDE practica santajul fata de cei.

Alexandru Pincevschi, unul dintre cei mai importanti afaceristi din Republica Moldova, retinut in Dosarul parcarilor cu plata

Milionarul Alexandru Pincevschi este una dintre persoanele retinute in dosarul parcarilor din Republica Moldova, potrivit Deschide. md. Alexandru Pincevschi este unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri.

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de.

Cum priveste unul dintre cei mai experimentati fotografi europeni fenomenul selfie si explozia de poze de pe internet: Sunt milioane de fotografii plictisitoare, insa ele ne ajuta sa le depistam rapid pe cele exceptionale

Britanicul Martin Parr este unul dintre cei mai experimentati fotografi europeni, avand o cariera inceputa acum 40 de ani cand nimeni nu ar fi crezut ca se va ajunge ca milioane de oameni sa puna zilnic poze pe o retea uriasa. Internetul incurajeaza un grad inalt de narcisism si de aceea punem atat de multe selfie-uri, crezand in mod fals ca prietenii nostri le apreciaza, spune Martin Parr care a primit de la Sony un premiu pentru intreaga sa cariera. El admite ca extrem de putine dintre pozele pe care le face sunt reusite si spune cu franchete ca a face proiecte comerciale este ca si cum te-ai prostitua, insa avantajul este ca esti extraordinar de bine platit si iti poti dezvolta cum vrei proiectele proprii.

Momentele noastre impreuna au fost memorabile: Liviu de la Insula Iubirii trece prin clipe grele dupa ce si-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni

Liviu de la Insula Iubirii trece prin momente grele dupa ce si-a pierdut unul dintre prieteni. Acesta a devenit cunoscut ca urmare a prezentei sale la show-ul Insula Iubirii. Acesta.

Cat plateste Netflix pentru a realiza un film cu cei mai populari actori ai secolului

Netflix a cumparat drepturile exclusive ale filmului The Irishman pe o suma colosala de 105 milioane de dolari si va fi lansat in 2019, potrivit gsp. ro. in film vor juca patru dintre cei.

Instagram depaseste unul dintre cele mai importante recorduri de popularitate

Nu ar trebui sa vina ca o surpriza majora cresterea numarului de utilizatori pe Instagram, dar nu se astepta nimeni la asemenea recorduri. Facebook are cateva afaceri foarte profitabile pe care a decis sa le lase independente. Multi utilizatori nici nu stiu ca Instagram sau WhatsApp sunt companii Facebook, iar Mark Zuckerberg detine si Oculus, [].

Deadpool 2 are o data oficiala de lansare, dar mai avem de asteptat

Considerat cel mai profitabil film interzis minorilor din toate timpurile, Deadpool se pare ca va avea o continuare cu numele Deadpool 2. Nimeni nu s-a asteptat ca Deadpool sa fie un succes rasunator. Cu un limbaj agresiv, multa ironie si injuraturi, personajul lui Ryan Reynolds a ajuns insa sa fie unul dintre cei mai indragiti [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )