Libnet.ro
UNICEF

21:15

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de. continuă pe Antena3

Veste CUMPLITA pentru lumea medicala! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Romania a murit (FOTO)

Doctorul Paul Patrascu, profesorul universitar, s-a stins din viata numai 52 de ani. Avea o cariera profesionala de exceptie, tata a doi copii si era apreciat si respectat de toti cei din jurul sau. Desecul.

Cum priveste unul dintre cei mai experimentati fotografi europeni fenomenul selfie si explozia de poze de pe internet: Sunt milioane de fotografii plictisitoare, insa ele ne ajuta sa le depistam rapid pe cele exceptionale

Britanicul Martin Parr este unul dintre cei mai experimentati fotografi europeni, avand o cariera inceputa acum 40 de ani cand nimeni nu ar fi crezut ca se va ajunge ca milioane de oameni sa puna zilnic poze pe o retea uriasa. Internetul incurajeaza un grad inalt de narcisism si de aceea punem atat de multe selfie-uri, crezand in mod fals ca prietenii nostri le apreciaza, spune Martin Parr care a primit de la Sony un premiu pentru intreaga sa cariera. El admite ca extrem de putine dintre pozele pe care le face sunt reusite si spune cu franchete ca a face proiecte comerciale este ca si cum te-ai prostitua, insa avantajul este ca esti extraordinar de bine platit si iti poti dezvolta cum vrei proiectele proprii.

Unul dintre cei mai buni patiseri francezi a dezvaluit reteta pentru o delicioasa tarta cu visine si ciocolata

Eric Lanlard, unul dintre cei mai buni si mai apreciati patiseri din Franta, a dezvaluit pentru The Telegraph reteta sa pentru o tarta delicioasa cu zmeura si ciocolata.

SFANTUL GHEORGHE, unul dintre cei mai populari sfinti. Obiceiuri de Sfantul Gheorghe

in 23 aprilie il praznuim pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta - sfant militar, a carui viata desavarsita l-a transformat, peste secole,.

Cei mai mici PINGUINI din LUME protejati de un tunel! Pe unde circula pentru a nu fi calcati de masini (VIDEO)

Cei mai mici pinguini din lume sunt protejati de un tunel pentru a nu fi calcati de soferii care merg cu viteza. Micile animalute se expuneau mereu riscului de a fi striviti de un autoturism, asa ca.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

Cel mai instarit fermier din Baragan vrea sefia PNL Calarasi. Alegerile au loc pe 27 aprilie

Seful judetului Calarasi intra in lupta pentru sefia conducerii PNL. Daniel Stefan Dragulin, actualul edil al orasului, si Vasile Iliuta, unul dintre cei mai instariti fermieri din Baragan, se bat pentru conducerea Organizatiei Judetene.

Farmexpert: Numarul farmaciilor care fac parte din comunitatea Alphega este mai mare decat cel estimat

Farmexpert, unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania, a propus anul trecut farmaciilor independente din Romania aderarea la o comunitate de farmacii derivata dintr-un concept european, Alphega. In jur de 550 de farmacii.

Cum era caracterizat marele Gheorghe Dinica de unul dintre colegii de scena si de pahar: N-am mai vazut in viata mea un om cu asemenea reactii la alcool. Eu, in locul lui, mi-as fi dat duhul demult

Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei, Gheorghe Dinica, a jucat pe scenele Teatrului Mic, Teatrului de Comedie, Teatrului Bulandra, Teatrului National Bucuresti, Teatrului Odeon, avand totodata o cariera cinematografica de invidiat, intinsa pe durata unei jumatati de secol.

Gheorghe Dinica, vazut de un coleg de scena si de pahar: N-am mai vazut in viata mea un om cu asemenea reactii la alcool. Eu mi-as fi dat duhul demult

Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei, Gheorghe Dinica, a jucat pe scenele Teatrului Mic, Teatrului de Comedie, Teatrului Bulandra, Teatrului National Bucuresti, Teatrului Odeon, avand totodata o cariera cinematografica de invidiat, intinsa pe durata unei jumatati de secol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )