Libnet.ro
UNICEF

08:30

Unul dintre cei mai mari fizicieni raspunde la intrebari despre teleportare si teoria care va explica Universul

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai mari fizicieni raspunde la intrebari despre teleportare si teoria care va explica Universul

Michio Kaku, unul dintre cei mai respectati fizicieni ai vremurilor noastre, a decis ca e dispus sa le raspunda curiosilor si a acceptat sa faca asta pe Reddit. A generat aproape 6. 500 de comentarii si a raspuns la intrebari despre viitor, inteligenta artificiala si viata pe alta planeta. continuă pe Adevărul

Ce ne asteapta in viitor: unul dintre cei mai mari fizicieni, despre teleportare si teoria suprema care va explica Universul

Michio Kaku, unul dintre cei mai respectati fizicieni ai vremurilor noastre, a decis ca e dispus sa le raspunda curiosilor si a acceptat sa faca asta pe Reddit. A generat aproape 6. 500 de comentarii si a raspuns la intrebari despre viitor, inteligenta artificiala si viata pe alta planeta.

Cum a construit Vladimir Putin, probabil unul dintre cei mai bogati oameni din lume, un imperiu ilicit

Presedintele rus Vladimir Putin este, potrivit multor standarde, un lider bogat; cu toate acestea, cifra exacta a averii sale este ascunsa cu iscusime. in timp ce raportul oficial al presedintiei il portretizeaza pe Putin asemenea unui presedinte mai degraba umil, unele analize ale expertilor arata ca liderul rus ar avea o avere fabuloasa, de 40-70 de miliarde de dolari, facandu-l susceptibil la a fi cel mai bogat om de pe planeta.

Anul Brancoveanu. 300 de ani de la moartea unuia dintre cei mai luminati voievozi ai Tarii ...

ArCuB deschide suita de evenimente dedicate Anului Brancoveanu, la implinirea a 300 de ani de la martiriul Sfintilor Brancoveni, cu filmul Un chip de lumina - Arhimandritul Ioan, staret al Manastirii Hurezi intre anii 1692 1726. Proiectia filmului va avea loc sambata, 15 martie, ora 14. 00, la Sala ArCuB. Pentru marea lucrare pe care o gandise in Tara Romaneasca, de a intemeia lavra de la Hurezi ca un puternic asezamant monahal, dar si ca centru de arta si cultura .

Avionul Malaysia Airlines disparut. Unul dintre pasagerii suspecti este iranian, fara legaturi cu vreo retea terorista (politia)

Politia din Malaezia a anuntat, marti, ca l-a identificat unul dintre cei doi barbati care s-au imbarcat cu un pasaport fals la bordul Malaysia Airlines MH370 disparut de mai mult de trei zile. Este un iranian in varsta de 19 ani suspectat ca dorea sai emigreze in Germania.

Avionul disparut: Unul dintre pasagerii suspecti este iranian de 19 ani, fara legaturi teroriste

Politia malaysiana a anuntat marti ca l-a identificat pe unul dintre cei doi barbati imbarcati cu un pasaport fals la bordul unui avion Malaysia Airlines, disparut de pe radare de peste trei zile, precizand ca este un iranian de 19 ani suspectat ca.

Ajutorul nebanuit al cuceritorului Ginghis Han, fara de care istoria ar fi aratat altfel

Ascensiunea Imperiului Mongol in zorii secolului al 13-lea, dirijata de Ginghis Han unul dintre cei mai mari cuceritori ai lumii, a fost influentata de conditiile meteorologice foarte bune, spun cercetatorii. Acestia sunt de parere ca vremea buna a jucat un rol important in evolutia liderului Ginghis Han, fara de care prezentul ar fi aratat altfel.

Severina Pascu, UPC Romania: Incet, incet vom avea servicii mobile

UPC Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii la nivel local, va lansa pe viitor si servicii mobile, a declarat pentru Wall-Street. ro, Severina Pascu, directorul general al companiei in Romania si in Ungaria.

Policolor il numeste pe Bogdan Jambori in functia de director al diviziei de vopsele Klar Professional

Policolor, unul dintre cei mai mari producatori de lacuri si vopsele de pe plan local, l-a numit pe Bogdan Jambori in functia de director al diviziei de vopsele auto Klar Professional.

Afacerile producatorului de usi de garaj MCA Grup au scazut in 2013

MCA Grup, unul dintre cei mai mari producatori locali de usi de garaj si rulouri exterioare pentru ferestre, a incheiat anul 2013 cu afaceri de 8 milioane de euro, in usoara scadere fata de anul anterior.

Piata de capital autohtona - strict speculativa si nefunctionala

Romcab Targu Mures este unul dintre cei mai mari producatori autohtoni de cabluri, conductori electrici si cordoane electrice pentru autoturisme, livrandu-si produsele catre , Dacia, Opel si Fiat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )