Libnet.ro
UNICEF

18:45

Unul dintre cei mai vechi lideri PNL si-a dat demisia: Declaratie de dragoste pentru PSD din partea PNL

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai vechi lideri PNL si-a dat demisia: Declaratie de dragoste pentru PSD din partea PNL

Presedintele PNL Iasi, Marius Bodea, a demisionat, astazi, din partid, dupa 22 de ani, in urma deciziei de sustinere a lui Mihai Chirica la Primaria Iasi. continuă pe Antena3

Cine este barbatul misterios alaturi de care a fost surprinsa Ioana Ginghina! Vedeta este indragostita de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din turism

Ioana Ginghina traieste o poveste de dragoste alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri de turism din Romania. Vedeta a fost recent surprinsa de paparazzi, iar imediat dupa s-a aflat si identitatea ac.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din Romania se inchide. Zeci de angajati urmeaza sa isi piarda joburile

Una din cele mai vechi fabrici de confectii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, se va inchide din 13 martie. Compania care facea haine pentru magazinele Steilmann, avea 138 de angajati, dintre care o parte.

a142;nca un faliment: una dintre cele mai vechi fabrici de confece155;ii din Sibiu

Una din cele mai vechi fabrici de confecapoundii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, care facea haine pentru magazinele Steilmann, se va anchide din 13 martie, aici fiind angajaapoundi 138 de oameni, dintre care o parte deja a159;i-au gasit alte locuri de munca, a.

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie.

Interviu Exclusiv cu unul dintre militarii romani intorsi din Afganistan: Misiunea pe care am desfasurat-o a fost de escorta si asigurarea protectiei consilierilor din cadrul fortelor coalitiei

Unul dintre militarii Batalionului 495 Infanterie Capitan Stefan Soverth, intorsi vineri din Afganistan, a vorbit in exclusivitate despre provocarile pe care le presupuneau misiunile desfasurate in Orientul.

Eurostat: Copiii din Romania, cei mai supusi riscului de saracie si excluziune sociala din UE

Copiii sunt cei mai expusi saraciei, iar in Uniunea Europeana, Romania ocupa primul loc in acest top. Potrivit unui studiu prezentat de Oficiul European de Statistica Eurostat), in 2018, 38,1% dintre.

Viorel Mocanu, gasit in incompatibilitate de ANI. Fostul agent guvernamental la CEDO este unul dintre avocatii Sorinei Pintea

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii Sorinei Pintea, a fost gasit in stare de incompatibilitate de catre Agentia Nationala de Integritate, pentru ca, in 2019, acesta ar fi fost simultan agent guvernamental la.

Pandemiile care au ucis cei mai multi oameni de-a lungul istoriei. Ce virus ucigas a luat 200 de milioane de vieti

Medicina din ce in ce mai avansata a facut ca, in ultimele decenii, virusii sa nu mai produca atat de multe decese ca in trecut. Va prezentam cateva dintre cele mai devastatoare pandemii din istorie.

Eurostat: Copiii din Romacentnia, cei mai supue153;i riscului de saracie din UE

Copiii erau an 2018 grupul de vacentrsta cu cel mai mare risc de saracie a159;i excluziune sociala an aproape jumatate din statele membre ale Uniunii Europene, iar procentul variaza de la 13,1% an Slovenia a159;i 13,2% an Cehia, la 38,1% an Romacentnia a159;i 33,7% an.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )