Libnet.ro
UNICEF

15:00

Unul dintre conturile New York Times a fost blocat de catre Twitter

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre conturile New York Times a fost blocat de catre Twitter

Twitter a declarat ca blocarea unuia dintre conturile New York Times a fost o greseala, dupa o zi in care accesul catre acesta a fost blocat, informeazaBBC. Dupa ce am revizuit activitatea contului, am ajuns la concluzia ca unul dintre angajatii nostri a facut o eroare. Am semnalat aceasta problema, astfel incat sa nu mai existe greseli similare, a declarat Twitter. continuă pe Hotnews

Unul dintre conturile New York Times a fost blocat de catre Twitter

Twitter a declarat ca blocarea unuia dintre conturile New York Times a fost o greseala, dupa o zi in care accesul catre acesta a fost blocat, informeazaBBC. Dupa ce am revizuit activitatea contului, am ajuns la concluzia ca unul dintre angajatii nostri a facut o eroare. Am semnalat aceasta problema, astfel incat sa nu mai existe greseli similare, a declarat Twitter.

in urma unui incident armat, un mall din New York a fost evacuat

In urma unui incident armat in regiunea Hudson Valley, un mall din New York a fost evacuat luni, iar cel putin doua persoane au fost ranite. Incidentul a avut loc in apropierea unui magazin din.

O femeie din statul New York, impuscata de un barbat ce a crezut ca e o caprioara

O femeie de 43 de ani ce isi plimba cainele pe un camp din vestul statului New York a fost impuscata de un vanator ce a crezut ca este o caprioara, scrie Guardian, citand autoritatile locale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )