Libnet.ro
UNICEF

07:00

Unul dintre documentele publicate de ministrul justitiei are caracter secret - presa

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre documentele publicate de ministrul justitiei are caracter secret - presa

Unul dintre documentele publicate de Ministerul Justitiei vineri, dupa interventia de joi seara a ministrului Toader are caracter secret si nu trebuia facut public, potrivit Digi 24. Este vorba de Anexa 6: Raport Inspectia Judiciara, postata pe site-ul oficial al MJ, impreuna cu raportul prin care Taoder justifica solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi. continuă pe Hotnews

Profesor de drept de la Universitatea AI Cuza, coleg cu Tudorel Toader: Nici unul dintre cele 20 de puncte nu are sustinere juridica sau rationala / Unde s-a mai intamplat asta? Nici macar la prezumtiosii stalinisti

Valerius Ciuca, profesor de drept si coleg cu Tudorel Toader la Universitatea AI Cuza din Iasi, il critica dur pe ministrul Justitiei intr-un text pe Facebook. Ciuca desfiinteaza cele 20 de capete de acuzare din raportul lui Tudorel Toade, prin care ministrul a cerut revocarea sefei DNA. Nici unul dintre cele 20 de puncte nu are sustinere juridica sau rationala, scrie profesorul Ciuca.

Vosganian: Raportul prezentat de ministrul Justitiei a fost unul responsabil si argumentat

Varujan Vosganian considera ca raportul prezentat de ministrul Justitiei a fost unul responsabil si.

PNL, dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea sefei DNA: Ministrul Justitiei a ales sa fie de partea infractorilor. Revocarea Codrutei Kovesi nu e oportuna

Purtatorul de cuvant al PNl, Ionel Danca, a declarat, in aceasta sara, ca ministrul Justitiei, in lupta dintre DNA si infractori, a ales sa fie de partea infractorilor. Liberalii considera ca argumentele invocate de Tudorel Toader impotriva sefei DNA nu se sustin.

Politic show:Orban, despre ministrul Justitiei: Am vazut cu totii cine este Tudorel de fapt - avocatul penalilor, instrumentul unei puteri politice efemere, fara scrupule;Primii aliati ai lui Kovesi in razboiul cu Toader: Ministrul Justitiei a ales sa fi

Orban, despre ministrul Justitiei: Am vazut cu totii cine este Tudorel de fapt - avocatul penalilor, instrumentul unei puteri politice efemere, fara scrupule. Saptamana trecuta, cu o prestatie demna de Oscar, Tudorel ne-a pacalit pe toti. Ne-a facut sa credem ca poate fi chiar un Ministru al Justitiei, un om rational. Predoiu: 'Felicitari, domnule Toader, se putea si altfel, dar nu stii cum. Lumea intereselor geopolitice si economice se misca in jurul nostru cu o viteza ametitoare, iar noi continuam sa ne aprindem 'paie in cap.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a facut de ras in toata Uniunea Europeana

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a criticat astazi maniera in care ministrul Justitiei Tudorel Toader a prezentat raportul asupra managementului DNA, se arata intr-un comunicat al PNL, remis Redactiei.

Ministrul Justitiei a declansat procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Kovesi

ACTUALIZARE 19:50 PNL: Este o seara trista pentru justitia din Romania Grupul Coruptia ucide a anuntat astazi seara, dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, proteste in Piata Victoriei din Capitala. ------ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat in aceasta seara concluziile raportului asupra activitatii Directiei Nationale Anticoruptie, refuzand insa sa raspunda la intrebarile adresate de presa.

VIDEO LIVE TEXT Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta raportul privind activitatea manageriala a DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, joi, la sediul Ministerului Justitiei, la ora 18. 00, raportul privind activitatea manageriala a DNA. HotNews transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale ministrului JustitieiVezi live video in text.

VIDEO LIVE TEXT Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre Laura Codruta Kovesi: Declaratii publice de notorietate releva comportamentul excesiv de autoritar, cum ar fi ca personal a supravegheat ancheta procurorilor in legatura cu OUIG 13. Trecerea tim

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, joi, la sediul Ministerului Justitiei, la ora 18. 00, raportul privind activitatea manageriala a DNA. -----------Tudorel Toader: Luarea de pozitie priveste activitatea sefului DNA si se bazeaza pe prevederile legale privind competenta ministrului de a cere revocarea sefului DNA in cazul nerespectarii atributiilor.

SONDAJ Ce credeti ca va face azi ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cand va prezenta raportul privind activitatea DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa prezinte joi, la minister, raportul privind activitatea manageriala a DNA, dupa mai multe amanari. Va cere el, cu aceasta ocazie, revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sau va evita sa faca o astfel de cerere? Participa la sondajul HotNews. ro.

Zi decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei va lua decizia in privinta conducerii DNA

Zi decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. in aceasta seara, la ora 18, ministrul Justitiei anunta daca va propune sau nu revocarea sefei DNA. Este cea mai asteptata decizie a acestui inceput de an.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )