Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vosganian: Raportul prezentat de ministrul Justitiei a fost unul responsabil si argumentat

România Liberă România Liberă,
Vosganian: Raportul prezentat de ministrul Justitiei a fost unul responsabil si argumentat

Varujan Vosganian considera ca raportul prezentat de ministrul Justitiei a fost unul responsabil si. continuă pe România Liberă

VIDEO LIVE TEXT Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta raportul privind activitatea manageriala a DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, joi, la sediul Ministerului Justitiei, la ora 18. 00, raportul privind activitatea manageriala a DNA. HotNews transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale ministrului JustitieiVezi live video in text.

SONDAJ Ce credeti ca va face azi ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cand va prezenta raportul privind activitatea DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa prezinte joi, la minister, raportul privind activitatea manageriala a DNA, dupa mai multe amanari. Va cere el, cu aceasta ocazie, revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sau va evita sa faca o astfel de cerere? Participa la sondajul HotNews. ro.

VIDEO LIVE TEXT Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre Laura Codruta Kovesi: Declaratii publice de notorietate releva comportamentul excesiv de autoritar, cum ar fi ca personal a supravegheat ancheta procurorilor in legatura cu OUIG 13. Trecerea tim

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, joi, la sediul Ministerului Justitiei, la ora 18. 00, raportul privind activitatea manageriala a DNA. -----------Tudorel Toader: Luarea de pozitie priveste activitatea sefului DNA si se bazeaza pe prevederile legale privind competenta ministrului de a cere revocarea sefului DNA in cazul nerespectarii atributiilor.

BREAKING NEWS Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, propune revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. A facut declaratii care au afectat iremediabil imaginea Romaniei / Comportament excesiv de autoritar, discretionar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Tudorel Toader a anuntat joi ca va trimite raportul pe care l-a realizat despre sefa DNA, insotit de propunerea de revocare, catre sectia de procurori a CSM si catre presedintele Romaniei. Reamintim ca decizia finala privind revocarea sefei DNA este a presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta primeste avizul consultativ al CSM.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, propune revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. A facut declaratii care au afectat iremediabil imaginea Romaniei / Comportament excesiv de autoritar, discretionar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Tudorel Toader a anuntat joi ca va trimite raportul pe care l-a realizat despre sefa DNA, insotit de propunerea de revocare, catre sectia de procurori a CSM si catre presedintele Romaniei. Reamintim ca decizia finala privind revocarea sefei DNA este a presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta primeste avizul consultativ al CSM.

Viorica Dancila: Nu pot sa va raspund ce propunere va face maine ministrul Justitiei in legatura cu Laura Codruta Kovesi

Nu pot sa va raspund. Justitia trebuie sa fie independenta. Trebuie sa vedem raportul ministrului, nu am avut nici o discutie despre acest aspect. Nu pot sa va raspund, vom vedea chiar maine. Trebuie sa lasam justitia sa-si faca datoria. Cred ca asa e corect si ce se intampla acum in Romania, faptul ca nimeni nu intervine, e un lucru bun. As vrea ca toti cetatenii din Romania, indiferent de functie, sa respecte directiva UE care statueaza prezumtia de nevinovatia, a declarat miercuri premierul Dancila cand a fost intrebata daca ministrul Justitiei va cere maine revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi, la ora 18. 00 va prezenta raportul oficial privind activitatea Laurei Codruta Kovesi, la Directia Nationala Anticoruptie. Stire in curs de.

Ministrul Justitiei a declansat procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Kovesi

ACTUALIZARE 19:50 PNL: Este o seara trista pentru justitia din Romania Grupul Coruptia ucide a anuntat astazi seara, dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, proteste in Piata Victoriei din Capitala. ------ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat in aceasta seara concluziile raportului asupra activitatii Directiei Nationale Anticoruptie, refuzand insa sa raspunda la intrebarile adresate de presa.

Ministrul Justitiei anunta ce masuri va lua in privinta DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat in aceasta seara concluziile raportului asupra activitatii Directiei Nationale Anticoruptie, refuzand insa sa raspunda la intrebarile adresate de presa.

Ministrul Justitiei va face anuntul asteptat de toata Romania. Cand vom afla decizia despre Codruta Kovesi

Joi la ora 18 vom afla daca ministrul Justitiei va cere sau nu revocarea Laurei Codruta Kovesi. Anuntul oficial a fost facut de Tudorel Toader pe pagina de Facebook. inainte insa de anuntul asteptat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )