Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPB: Noua studenti, raniti in incendiul din Colectiv. Care este starea lor

România Liberă România Liberă,
UPB: Noua studenti, raniti in incendiul din Colectiv. Care este starea lor

Noua studenti ai Universitatii Politehnice din Bucuresti au fost raniti in incendiul din clubul Colectiv, a precizat, pentru Agerpres, rectorul Mihnea Costoiu. continuă pe România Liberă

Incendiul din Colectiv. Care sunt regulile care trebuie respectate in zilele de DOLIU NATIONAL

Zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie 2015 au fost decretate zile de doliu national in Romania, conform unei Hotarari de Guvern, data in urma mortii a 27 de persoane in incendiul din clubul Colectiv. in aceste zile, toate institutiile publice vor arbora in berna drapelul Romaniei.

Incendiul din Colectiv. Care este starea celor 15 raniti internati la Floreasca

14 din cele 15 victime ale incendiului din clubul Colectiv, internate la Spitalul Floreasca, sunt in continuare in stare extrem de grava, au anuntat reprezentantii unitatii medicale, conform Mediafax.

Incendiul din Colectiv: Bloggerul Claudiu Petre a murit, dupa ce a ajutat mai multi tineri sa scape din club

Bloggerul Claudiu Petre, care a fost dat disparut vineri noaptea, este una dintre persoanele care au murit in incendiul din Colectiv. Barbatul a fost identificat abia duminica de familie, deoarece martorii au sustinut ca a scapat cu viata din club, dar s-a intors sa ii ajute pe cei care nu au reusit sa scape.

PROTESTE de amploare in tara, dupa incendiul din Colectiv

PROTESTE de amploare au avut loc in tara, marti seara, dupa incendiul din Colectiv . Sute de oameni din orase precum Arad, Cluj, Brasov sau Sibiu au cerut stoparea coruptiei.

Incendiul din Colectiv. Internautii se mobilizeaza pe Facebook: Nimeni in cluburi!

Internautii s-au mobilizat pe Facebook pentru a nu merge diseara in cluburi, in semn de protest fata de conditiile precare din localurile de noapte, dupa incendiul din Colectiv.

Marturia cutremuratoare a unei asistente, despre incendiul din Colectiv: Tinerii desfigurati urlau sa ii iau

O noua marturie tulburatoare a unei martore la incendiul din clubul Colectiv a aparut in spatiul public. O asistenta cu 22 de ani de experienta, care lucreaza la Serviciul de Ambulanta, a rememorat, pe Facebook, noaptea incendiului.

Reactia Simonei Halep dupa incendiul din Colectiv: Din pacate acesta e singurul ajutor pe care il pot oferi

Simona Halep, locul 2 WTA, a empatizeaza cu persoanele afectate de incendiul din Clubul Colectiv, in urma caruia au decedat zeci de tineri. Romanca a scris pe contul sau de Facebook faptul ca va face o donatie pentru ajutorarea victimelor.

Postare emotionanta a fotografei Teodora Maftei cu doar patru zile inainte de incendiul din Colectiv

Fotografa Teodora Maftei, care a fost ranita in incendiul din clubul Colectiv, a postat in urma cu cateva zile un mesaj in care sarbatoarea faptul ca au trecut cinci ani de cand viata ei a intrat pe un fagas normal. Fotografa a fost operata in trecut de sapte ori, din care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulari de lichid aflata pe creierul mic.

Incendiul din Colectiv. Directorul Spitalului Oftalmologic, dr. Monica Pop: Speram sa nu mai vad o situatie ca la cutremurul din 77

Directorul Spitalului Oftalmologic de Urgenta Bucuresti, dr. Monica Pop, a consultat, sambata, pacientii care au suferit arsuri oculare in incendiul din clubul Colectiv.

Piedone se ascunde in spatele unui monument, dupa incendiul din Colectiv

In timp ce o mie de persoane cer demisia primarului Sectorului 4, Cristian Piedone, in urma incendiului din Colectiv, Primaria Sectorului 4 a transmis ca va ridica un monument pentru a onora amintirea celor care au pierit in aceasta tragedie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )