Libnet.ro
UNICEF

10:47

Postare emotionanta a fotografei Teodora Maftei cu doar patru zile inainte de incendiul din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Postare emotionanta a fotografei Teodora Maftei cu doar patru zile inainte de incendiul din Colectiv

Fotografa Teodora Maftei, care a fost ranita in incendiul din clubul Colectiv, a postat in urma cu cateva zile un mesaj in care sarbatoarea faptul ca au trecut cinci ani de cand viata ei a intrat pe un fagas normal. Fotografa a fost operata in trecut de sapte ori, din care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulari de lichid aflata pe creierul mic. continuă pe România Liberă

Impresionanta poveste a jurnalistei Teodora Maftei, ranita grav in incendiul din Clubul Colectiv

Teodora Maftei 36 de ani), fotograf si editor al postului Pro TV, care a fost grav ranita in incendiul izbucnit in Clubul Colectiv din Capitala si care, in trecut, a fost operata de sapte ori, dintre care trei interventii au fost pe creier, va fi transportata la o clinica din Germania, dupa cum au declarat surse din familie pentru Mediafax.

Actiune pentru jurnalista Teodora Maftei, ranita in incendiul din Colectiv

O expozitie cu vanzare cu fotografii realizate de jurnalista Teodora Maftei, ranita grav in incendiul din clubul Colectiv, se va desfasura luni, de la ora 19. 00, la The London Street Atelier din Bucuresti, iar fondurile stranse vor fi folosite de familia acesteia pentru ajutarea tinerei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:47

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )