Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Ajutor american pentru Irak. Obama anunta ca raidurile aeriene vor continua pentru protejarea crestinilor

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ajutor american pentru Irak. Obama anunta ca raidurile aeriene vor continua pentru protejarea crestinilor

Avioane militare americane au parasutat din nou, sambata dimineata, alimente si apa destinate refugiatilor irakieni care fug de insurgentii din cadrul grupului terorist Stat Islamic, in nordul Irakului. Barack Obama a anuntat, sambata, ca Statele Unite vor continua raidurile aeriene in nordul Irakului pentru protejarea crestinilor refugiati pe Muntele Sinjar si a personalului diplomatic si militar american. continuă pe România Liberă

Ajutor american pentru Irak

Avioane militare americane au parasutat din nou, sambata dimineata, alimente si apa destinate refugiatilor irakieni care fug de insurgentii din cadrul grupului terorist Stat Islamic, in nordul Irakului.

Serghei Lavrov a solicitat sprijinul american pentru o misiune umanitara in Ucraina

Ministrul urs de Externe, Serghei Lavrov, a solicitat, sambata, sprijinul american pentru un proiect rus de misiune umanitara in estul Ucrainei, a anuntat Ministerul rus de Externe, scrie AFP. Serghei Lavrov l-a.

Lavrov i-a solicitat lui Kerry sprijinul american pentru o misiune umanitara in Ucraina

Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei a solicitat, sambata, sprijinul lui John Kerry pentru un proiect rus de misiune umanitara in estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )