Libnet.ro
UNICEF

12:00

Serghei Lavrov a solicitat sprijinul american pentru o misiune umanitara in Ucraina

Antena3 Antena3,
Serghei Lavrov a solicitat sprijinul american pentru o misiune umanitara in Ucraina

Ministrul urs de Externe, Serghei Lavrov, a solicitat, sambata, sprijinul american pentru un proiect rus de misiune umanitara in estul Ucrainei, a anuntat Ministerul rus de Externe, scrie AFP. Serghei Lavrov l-a. continuă pe Antena3

Serghei Lavrov a solicitat sprijinul SUA pentru o MISIUNE UMANITARA in Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a solicitat, sambata, sprijinul american pentru un proiect rus de misiune umanitara in estul Ucrainei, a anuntat Ministerul rus de Externe, scrie AFP. Serghei Lavrov l-a.

Lavrov i-a solicitat lui Kerry sprijinul american pentru o misiune umanitara in Ucraina

Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei a solicitat, sambata, sprijinul lui John Kerry pentru un proiect rus de misiune umanitara in estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

Ucraina, pregatita sa accepte o misiune umanitara internationala la Lugansk

Presedintele ucrainean Petro Porosenko s-a declarat pregatit sa accepte o misiune umanitara la Lugansk, un bastion separatist din estul Ucrainei, cu conditia ca aceasta sa fie internationala, sa nu aiba.

UPDATE. Ajutor american pentru Irak. Obama anunta ca raidurile aeriene vor continua pentru protejarea crestinilor

Avioane militare americane au parasutat din nou, sambata dimineata, alimente si apa destinate refugiatilor irakieni care fug de insurgentii din cadrul grupului terorist Stat Islamic, in nordul Irakului. Barack Obama a anuntat, sambata, ca Statele Unite vor continua raidurile aeriene in nordul Irakului pentru protejarea crestinilor refugiati pe Muntele Sinjar si a personalului diplomatic si militar american.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )