Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE: Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT preventiv. Rolul lui in mafia retrocedarilor

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT preventiv. Rolul lui in mafia retrocedarilor

Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT preventiv pentru, intre altele, spalare de bani. Firma Resedinta Varstnicilor era puntea folosita de Andrei si Viorel Hrebenciuc prin care spalau banii obtinuti din vanzare partii de 12. 000 de hectare de padure, obtinuta pentru contributia seniorului la retrocedarea domeniilor Ghica din judetul Bacau. De aici, banii erau exportati in conturile unui off-shore din Cipru, controlat de fiul deputatului. continuă pe România Liberă

Interceptari. UPDATE: Andrei Hrebenciuc, ARESTAT pentru retrocedari nelegale a zeci de mii de hecatre de paduri. A facut trafic si pentru printul Paul

Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT preventiv in dosarul retrocedarilor. in afara de implicarea in retrocedarea domeniilor Ghica de la Bacau, Andrei Hrebenciuc si tatal sau, deputatul Viorel Hrebenciuc, alaturi de alti membri ai gruparii, au fost implicati si in revendicarea a 40. 000 de hectare de padure de catre printul Paul Lambrino. Pentru ca Lambrino avea o jena financiara, familia Hrebenciuc urma sa-i dea bani contra drepturi litigioase, spun procurorii.

UPDATE Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor

Andrei, fiul lui Viorel Hrebenciuc, urmarit penal in legatura cu retrocedarea ilegala a unor paduri, a fost audiat joi dimineata la DNA Brasov, transmit televiziunile de stiri. Audierile vin dupa de miercuri, procurorii anticoruptie au facut perchezitii la biroul din Bucuresti al lui Andrei Hrebenciuc si la birourile unor avocati care ar fi vizati in acelasi dosar. 00 Andrei Hrebenciuc a fost retinut de procurorii DNA, joi dimineata, dupa patru ore de audieri, transmite Digi24.

UPDATE Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor/ Este urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de ban

Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore joi dimineata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul retrocedarilor ilegale. Potrivit unui comunicat al DNA, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de bani. Hrebenciuc jr. ar fi fost implicat in aceasta afacere printr-o firma off-shore din Cipru.

Andrei Hrebenciuc, RETINUT pentru 24 de ore dupa audieri care au inceput la 4:00 dimineata

UPDATE: Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi dimineata, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri, el fiind scos cu catuse la maini din sediul DNA .

Andrei Hrebenciuc a fost retinut si el de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor

Fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, a fost retinut si el de procurorii anticoruptie in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri. Hrebenciuc Jr. a fost scos cu catuse la maini din sediul DNA Brasov, unde a fost audiat timp de aproximativ.

Andrei Hrebenciuc a fost adus la Curtea Suprema (VIDEO)

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost adus, joi seara, la Curtea Suprema, relateazaB1 TV. Magistratii Curtii Supreme vor judeca propunerea de arestare a acestuia la ora.

Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul retrocedarilor ilegale (VIDEO)

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi dimineata, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri, el fiind scos cu catuse la maini din sediul DNA Brasov,.

Suceava: Un adolescent de 17 ani a fost arestat dupa ce a impuscat mortal un barbat cu o arma artizanala

Un adolescent de 17 ani din localitatea Silistea, judetul Suceava, a fost arestat preventiv, joi, dupa ce a impuscat mortal un consatean de 47 de ani cu o arma artizanala, relateaza Mediafax. Procurorii au.

Rolul lui Andrei Hrebenciuc in mafia retrocedarilor: a fost retinut pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani

Andrei Hrebenciuc, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale, este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, dar si pentru ca, impreuna cu tatal sau, Viorel Hrebenciuc, cu Ioan Adam si Gheorghe Sturdza, ar fi constituit grupul infractional care.

UPDATE. VIDEO. Andrei Hrebenciuc, adus la ICCJ. Tatal sau l-a mentionat intr-o discutie cu fostul sef al SPP (INTERCEPTARI)

Andrei Hrebenciuc, RETINUT de procurorii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor a zeci de mii de hectare de padure. Fiul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc este acuzat de spalare de bani, constituire de grup infractional organizat si complicitate la traficul de influnta savarsit de tatal sau, pentru care procurorii au cerut, la Camera Deputatilor, arestarea preventiva. Banii obtinuti prin vanzarea padurilor ar fi fost spalati printr-un un circuit de firme din tara si Cipru off-shore). Potrivit procurorilor, beneficiarul final al banilor era Andrei Hrebenciuc, economist, lector universitar la ASE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )