Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cazul copiilor bolnavi din Arges: Nu este de la portocale, analizele au fost negative

Hotnews Hotnews,
 Cazul copiilor bolnavi din Arges: Nu este de la portocale, analizele au fost negative

Rezultatele probelor recoltate din portocale sunt negative, iar copiii din judetul Arges s-au imbolnavit din alte cauze, a declarat luni, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. continuă pe Hotnews

Verificari in cazul copiilor bolnavi din Pitesti. Politisti si procurori ridica documente de la Spitalul Marie Curie

Mai multi politisti si procurori s-au deplasata, vineri, la Spitalul Marie Curie din Capitala pentru a ridica documentele legate de cazul copiilor adusi din Arges, dar si sa vorbeasca cu parintii acestora. De asemenea, surse din cadrul Politiei au declarat ca au fost cerute documente si de la Apele Romane, DSP Arges, dar si de la trei mari distribuitori de apa din Arges. Verificarile vizeaza posibile infestare a apei.

Directorul Spitalului Marie Curie, despre cazul copiilor bolnavi din Arges: Ne asteptam ca majoritatea sa-si revina, dar boala poate produce chiar si decese

Radu Tabacaru, directorul medical al Spitalului Marie Curie din Bucuresti, a facut sambata mai multe declaratii legate de soarta celor 11 copii aflati in stare grava.

Controale la portocalele dintr-un lant de magazine, in cazul imbolnaviriii bebelusilor din Arges

Loturile de portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges sunt controlate de autoritatile sanitare, dupa ce atat parintii, cat si medicii si-au exprimat suspiciunea cum ca fructele ar putea fi motivul imbolnavirii bebelusilor, care au fost contaminati cu o bacterie periculoasa.

Scandalul copiilor bolnavi din Arges continua: inspectorii sanitar-veterinari iau probe dintr-un lant de magazine de unde parintii ar fi cumparat fructe

Inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare din Arges iau probe din mai multe magazine care apartin unui lant de hypermarket-uri. Sunt vizate fructele despre care parintii spun ca ar putea fi cauza imbolnavirilor in lant care au avut loc in ultima perioada in randul bebelusilor.

Birocratia ucide ancheta in cazul copiilor tinuti in viata cu ajutorul dializei

In timp ce noua copii din Arges sunt tinuti in viata cu ajutorul dializei, responsabilii de la Sanatate Publica nu reusesc nici acum sa dea raspunsuri. Spun ca nu pot gasi familiile copiilor bolnavi doar.

Controale la portocale, dupa cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges

Cazul bebelusilor din Arges: Probe recoltate din portocalele unui lant de magazine. Cand vor fi anuntate rezultatele

Loturile de portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges sunt controlate de autoritatile sanitare, dupa ce atat parintii, cat si medicii si-au exprimat suspiciunea cum ca fructele ar putea fi motivul imbolnavirii bebelusilor, care au fost contaminati cu o bacterie periculoasa. Presedintele ANSVSA, Andrei Butaru, a declarat, sambata, ca probele recoltate din portocale vor fi trimise la laboratorul din Capitala, urmand ca cel tarziu marti sa fie prezentate rezultatele analizelor.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, in cazul copiilor din Arges

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, vineri, in cazul copiilor din judetul Arges, internati in mai multe spitale cu sindromul hemolitic-uremic.

Politistii au solicitat copii dupa foile de observatie ale micutilor din Arges internati la Marie Curie

ACTUALIZARE 16:00 Ancheta in cazul fetitei decedate dupa infectarea cu o bacterie, preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges Ancheta in cazul decesului fetitei de un an din Topoloveni, decedata dupa infectarea cu o bacterie, a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie trimis redactiei. *ACTUALIZARE 15:23 Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul copiilor din Arges cu sindrom hemolitic-uremic .

Politistii ridica documente de la Spitalul Marie Curie, in cazul copiilor internati cu infectii puternice

Politistii bucuresteni ridica documente ale copiilor din Arges internati la Spitalul Marie Curie, cu infectii puternice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )