Libnet.ro
UNICEF

14:00

Imaginea Zilei: Simona Halep abstracta

Online Sport Online Sport,
Imaginea Zilei: Simona Halep abstracta

Imaginea Zilei din prima zi a Australian Open, conform publicatiei americane Sports Illustrated,este cea a Simonei Halep infatisata intr-o fotografie cu timp de expunere mare, in care miscarile devin neclare,dar interesante. continuă pe Online Sport

Simona Halep: Nu ma gandesc ca trebuie sa castig Australian Open. Nu vreau sa pun presiune pe mine

Simona Halep a sustinut prima conferinta de presa la Melbourne, acolo unde va debuta pe 19 ianuarie Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Zambitoare si relaxata, Simona a vorbit despre ce asteptari are de la prima competitie importanta din noul sezon. Nu ma gandesc ca trebuie sa castig AO. Nu vreau sa pun presiun pe mine. Cu Victor Ionita ma inteleg foarte bine, a precizat Halep, favorita numarul trei al turneului care se va desfasura in complexul Melbourne Park.

Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Onlinesport a transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si nu va avea deloc un prim tur usor impotriva unei jucatoare de la jumatatea topului 100 mondial. Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Maria Sharapova, pe care o poate intalni cel mai devreme in semifinale, dar si cu Ana Ivanovic, impotriva careia ar putea disputa sfert de finala. De asemenea, organizatorii au tinut sa anunteca Halep este refacuta dupa problemele la stomac si ca va intra fara probleme in competitie.

VIDEO Simona Halep a dezvaluit numele celei mai bune prietene din WTA

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al Australian Open 2015, turneu pe care va incerca sa-l castige la Melbourne.

Suporteri inediti pentru Simona Halep la Australian Open

Simona Halep a fost sustinuta in mod organizat de mai multi suporteri australieni, la primul sau meci de la Melbourne. Acestia au venit din suburbia orasului Melbourne, numita Melton South, si au afisat mai multe mesaje pe care scria numele jucatoarei noastra alaturi de cartierul australian din care provin fanii.

Australian Open 2015. Cine sunt adversarele pe care le vor intalni Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in turul doi

Simona Halep 3 WTA) si Irina-Camelia Begu 42 WTA), singurele romance calificate, deocamdata, in turul doi de la Australian Open 2015, se vor duela cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), respectiv jucatoarea ceha Kate345;inaSiniakova 81 WTA).

Simona Halep: Am fost nervoasa inainte de meci

Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in primul tur la Australian Open ca inaintea partidei cu Karin Knapp a fost nervoasa si ca partida in sine a fost una dificila in pofida victoriei in doua seturi.

Simona Halep, dupa victoria cu Knapp: Am fost putin nervoasa la inceput

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a castigat partida cu Karin Knapp, scor 6-3, 6-2, din turul intai de la Australian Open. A fost greu, am fost putin nervoasa la inceput, a precizat Halep la finalul partidei cu numarul 51 WTA.

VIDEO Simona Halep, debut solid la Australian Open - Rezumatul partidei cu Karin Knapp

Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, numarul trei mondial trecand de Karin Knapp, scor 6-3, 6-2. Meciul de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 28 minute.

FOTO Simona Halep si-a schimbat echipamentul pentru Australian Open

Daca pana acum la ultimele turnee importante n. r. - Singapore, Shenzen) Simona Halep ne-a obisnuit cu echipamentul complet negru pus la dispozitie de Adidas, pentru Australian Open jucatoarea noastra a ales sa revina la culoarea care i-a purtat noroc la Roland Garros 2014, cand a jucat finala impotriva Mariei Sharapova.

VIDEO Simona Halep, victorie in primul tur la Australian Open

Iata imagini din meciul jucat luni dimineata de Simona Halep in primul tur la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )