Libnet.ro
UNICEF

20:15

UPDATE: Autostrazile A2 si A3, inchise din cauza viscolului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPDATE: Autostrazile A2 si A3, inchise din cauza viscolului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a inchis circulatia rutiera pe Autostrada A2 Bucuresti Fetesti, km 12+000 km 142+800, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusa. continuă pe Wall-Street Ro

A1, A2, A3 si 22 drumuri nationale, inchise din cauza viscolului puternic: Alte 13 drumuri nationale, sub restrictii de tonaj

Autostrazile A1,A2 siA3 si 22 drumuri nationale sunt inchise, duminica, din cauza viscolului puternic, potrivit datelor Centrului Infotrafic. Trafic inchis pe:A1 Bucuresti Pitesti; - A2.

Romania sub zapada. Aeroporturi iNCHISE din cauza viscolului

Din cauza viscolului, aeroporturile din Suceava si Craiova au fost inchise si toate cursele au fost anulate. Traficul aerian se desfasoara cu dificultate si pe aeroporturile din Bacau, Baia Mare, Cluj si.

Infotrafic: Autostazile A2, A3 si DN 2, inchise din cauza viscolului puternic

UPDATE 10:25 Autostrazile A3 Bucuresti - Ploiesti, A2 Bucuresti - Lehliu si DN 2, pe tronsoanele Sinesti-Ciocarlia, judetul Ialomita si Buzau-Mihailesti-Glodeanu, judetul Buzau, au fost inchise mi.

Infotrafic: Autostrazile A2, A3 si trei drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului puternic

50: DN 22 Ramnicu Sarat-Braila si DN 2 C Buzau-Slobozia au fost inchise, miercuri, in judetul Buzau, in timp ce pe DN 2 E 85) si DN 2 B Buzau-Braila se circula cu restrictii, sub supravegherea.

A1, A2 si A3 si 48 drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Un numar de 48 drumuri nationale se afla, duminica, inchise sau cu trafic restrictionat, relateaza B1 TV. De asemenea, autostrazile A1, A2 si A3 au fost inchise. Totodata, 26 de drumuri judetene au fost.

TOATE drumurile nationale din Vrancea si Braila, inchise din cauza viscolului.

Toate drumurile nationale din judetul Vrancea si Braila au fost inchise, duminica, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, incepand cu ora 15. 00, s-a luat marura inchiderii traficului rutier pe urmatoarele rute: - DN 2 Ramnicu Sarat limita cu judetul Bacau; - DN 2D Focsani Tulnici; - DN 23 Focsani Maicanesti Nanesti; - DN 23A Focsani Balesti; - DN 24 Tisita Tecuci; - DN 11A Adjud .

UPDATE. Infotrafic: Care sunt drumurile inchise miercuri din cauza viscolului.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca, incepand cu ora 06:30, din cauza viscolului si a vizibilitatii extrem de reduse, a fost inchisa circulatia pe drumul national DN 1D Jilavele-Urziceni, km 27+000- km 42+333. Masura a fost luata la initiativa Politiei Rutiere, in vederea evitarii producerii accidentelor si ca deschiderea circulatiei va fi anuntata in timp util. --- Traficul este intrerupt, miercuri dimineata, din cauza conditiilor .

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului

Procesul lui George Becali a fost amanat, luni, din cauza viscolului. Latifundiarul din Pipera nu a putut fi dus luni la instanta de judecata din cauza drumurilor blocate de zapada din judetul Constanta, acolo.

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului.

Judecatorii au decis sa amane, luni, procesul lui Gigi Becali in care Penitenciarul Jilava a contestat regimul deschis de executare a pedepsei. Omul de afaceri nu s-a putut prezenta la proces din cauza viscolului. Noul termen a fost stabilit pe 24 februarie. La procesul de luni, Gigi Becali ar fi trebuit sa vina in fata magistratilor si sa isi sustina punctul de vedere, in conditiile in care oficialii de la Jilava spun ca el nu ar fi trebuit sa primeasca regimul deschis de executare a .

Judetul Buzau, izolat din cauza viscolului puternic

Operatiuni dramatice de salvare in Buzau. Ambulantele ajung cu greu la cazurile de urgente din cauza viscolului si a ninsorilor abundente din ultimele ore. Mai multe gravide, dar si un copil cu convulsii au.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )